Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Saturday, June 11, 2011

Day 11 – 5 facts about you [random facts random facts] ^^


1# aku pantang nampak pen dan nota mesti nak conteng-conteng lagi-lagi masa lecturer tengah membebel-yang-aku-tak-paham-mende



Lelagi kalau dapat mejik karerr. Bahahaha.






Pen biru sajork pon boleeeehh agagagagaga =D






Highlighter lagilaaah boleeeeeehh. LOLOLOLOLOL






2 # aku mudah rapat dengan orang kalau orang tu jenis yang peramah



Aku tak tak berapa reti layan budak-budak pon boleh geng dengan mereka okehh. Sangat happening budak-budak ni. Kenal masa lepak dekat tasik kolej puipuipui. Adam, sarah & farah=)





Cik amoi namber dua. Hahaha. Yang ni kawan si nunun tapi baru first time aku jumpa dia pon agak-agak dah boleh buat geng jugak. Puipuipui. I wonder why aku ada ramai kawan yang berdarah cina =_____=






3# aku minat fotografi alam semulajadi tapi lacks of suitable equipment.





Nenek aku =)







Awan dekat langit sawah =) nice tapi gambar tak cukup sharp. fufufufuuuu. resolution tak best. lighting tak best. hmmppphhh salah kamera nieeee! XD







Pemandangan kuala lumpur dari bilik aku dekat KK12 puipui. Tapi pon tak sharp jugak




Bunga dekat depan bilik lecturer hot dekat PASUM yakni dr fakhrul agagaga. Nice tapi cahaya matahari terang sangat =______=






kecewa dengan diri sendiri sebab kualiti gambar yang boleh dipertikaikan uhukhuk! Aku ada hobi cenggini tapi you know laaaaaah kan. Nak derma DSLR seketul tak? Puipuipui






4# aku ni animal lover hahahahahktuiihh. Kecuali semua jenis reptilia dan amfibia no no no okeehh



Anak kucing dekat kedai runcit KK12 dulu =) sampai berebut dengan cik nana sebab memasing nak yang paling teramat comel sekali hendaknya =,=





Ikan angkat aku dekat dalam tasik KK12 hahahaha. Memang tak nampaklah ikannya kan. Tapi I gave nama dia tommy. Cik nana pulak bagi nama lily. Puipuipui. Ekceli kitorang tak tawu pon yang mana satu tommy dan yang mana satu lily =_____=



p/s:
mana-mana ikan yang ada purple lining = tommy
mana-mana ikan yang karerr putih = lily




Ayam belaan pengetua KK12. Hahaaaaa. Meet her, nama dia jojo okeehh puipuipui.






Ikan cik rumet aku dulu. Hahahaha. Nama dia molisi tapi aku panggil dia momo. Aku selalu ugut nak makan dia. Hahaha. Momo = ikan puyu = boleh di makan = goreng cicah dengan sambal belacan = sedap.  ß my derived equation XD


p/s:
sori kak fa. adik fa curik gamba kak fa weweweweweeee~




Yang ni tak tahu mochi ke mechu. Hamster cik wawa landing atas lengan aku puipuipui.


p/s:
takziah gak untuk cik wawa yang dah pun kehilangan mochi dalam beberapa hari lepas jugakla. T___T koyak rusuk kanan katanya wuwuwuwwuuuuu :'(






and lastly!




5# aku ni always get attracted to benda benda karerr pepel


Hahaha kereta-sapa-punye-entah ni pon aku nak senep gaaaaks puipuipui.




Kalau baju tak payah cakaplaaa kaaan berlambak-lambak pepel karerr. Skirt hadoooo. Pashmina pepel hadoooo. Blouse pepel hadoooo. Kasut pepel hadoooo. Dress pepel hadoooo. Jubah pepel hadoooooo. Beg pepel hadooooooo. tut tut tut pepel hadooooo hahaha apekaaaah. Eh penatla. Nak tukar faveret kaler la lepas ni =____=





Puipuipui


Oke bubaaaaii!

10 comments:

syafiq s. said...

hehe. ingat lagi first time jumpa bunbun kita study sama2 kat library :)

Ilyani said...

eleh..mmg bunbun mnat pepel pun..nak2 time g plncrn album bth ari 2..haha

ENCIK TIKUS said...

ui ada sawah tuuuuu

cik bunbun said...

@syafiq s.


haha, simpan lagi gamba tym tu =DD

cik bunbun said...

@Ilyani


sebenarnya the truth is, even temanye bukan pepel putih ttp akan pakai pepel sebab i have only pepel shoes


=___=



susah nak gayakan dengn baju laen



sobs

cik bunbun said...

@ENCIK TIKUS


fuyoooohh ade sawah la.

kAyShaari said...

suke gambar sawah tu..hehee

cik bunbun said...

@kAyShaari


hohoo terima kasih =DD

faiee said...

hahaha.purple je tak habis2. :P

bunbun said...

hahaaa y'know me =D