Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Sunday, June 19, 2011

bunbun is OFFICIALLY dua belas tahun teheheheeee =)



macam gonjeng je letak blink blink ni
ah lantaaaaaaaaaaaaakk wewowewooo~


oh ye aku dah dua belas (memang umur sebenar). ALHAMDULILLAH. sempat lagi nak buat amal tsk tsk -____-. dan tahun ni birthday aku jatuh pada hari yang sama dengan hari bapa weweweeeeeee~ 





sebenarnya aku dah sambut birthday aku petang tadi (petang 18 jun). hahaha awal sehari syiok wooohh. esok (tengahari 19 jun) nak pergi sambut lagi hakhakhak. terasa diri disayangi sesobsesoooobsss *terharu* and tahun ni sebenarnya lagi best dari tahun lepas punya celebration  yang mana aku ALONE haha dah macam janda tak beranak dah aku masa tu puipui. 





nanti-nanti la aku cerita pasal celebration tahun ni puipui. macam tak tawu pulak yang aku ni memang pakar tulis entry basi huakakakaka.




and



I hereby annouce that I am older by one year and I am now twelve years old



haha oke bubaaaaaaiii =)




p/s: insyaAllah giveaway domo-kun akan berjalan tak lama lagi weeweweweeee~







10 comments:

'AQILAH said...

hai kembar birthday ! HB kite sama..:)

Selamat hari jadi yer :)

PEAH said...

selamat hari lahir....moga cepat2 kawen..ngeh3 =p

bunbun said...

@'AQILAH


hahaha. baru taw. kekeke. tak sgke kite same ye sis XD

bunbun said...

@PEAH


hahaha amin!

kAyShaari said...

yayy! duabelas tahun... yayy! -.-"

HAPPY BIRTHDAY, BUNBUN ;)

difficult easy. said...

happy birthday dear!

ibnubaba_04 said...

hari jadi ko ke??haha.. hepy besday la weii

bunbun said...

@kAyShaari


haha thnx kaay =D

bunbun said...

@difficult easy.


thnx darling~~~!!!

bunbun said...

@ibnubaba_04


haha yola befday aku. takkan kucing aku plak. hoho