Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Friday, June 10, 2011

Bila dah bersahabat kerana devotees. Eh bukan! maksud aku.. errr.. bila dah bersahabat kerana Allah =D




Personal entry malam ni. Hahaha eceeh macam la selama ni aku punya entry tak personal kan hahahak.


Ni nak ceghiter yang aku rasa yang aku ni agak sangat beruntung la kaaan. Allah bagi semua orang yang dekat dengan aku semuanya baik-baik ßberapa kali entah nak ulang ayat ni dalam belog puipuipui. Semuanya bermula sejak pergi majlis pelancaran album devotees tu la kot? Eh entahla. Sejak bila mula ye? Tapi bila apa bagaimana tu dah tak penting sekarang sebab sekali kita kawan, kita kawan untuk selama-lamanya. =)



 -kita kenal sebab devotees tapi kita teruskan ukhwah kerana Allah :)-




Best okehh ada geng yang sama minat. Senang nak gegosip gegosip huahua.









(nama bapa masing masing dirahsiakan atas faktor keselamatan dan juga sila abaikan typo alaaa macam tak biasa la pulak kaaan) 



Mula-mula tanya betul ke cik ilyani ni ada hati dengan tut tut tut (ahli kumpulan devotees) alaaa besela tu kan kalau dah fanatik macam kitorang ni lautan bunga api sanggup ku redah. erk. 







Lepas tu merisik risik khabar yang mereka ni (ahli kumpulan devotees) dah berpunya ke belom. Ahak ahak. Alaaa perempuan besela macam ni puipuipui.






Lepastu terjeleskan diorang yang aku bagi coklat dekat adi akmal hari tu opss opsss. HAHA. 





Lepastu sampai nak masuk mode gaduh gaduh manje daaah hahakuangkuangkuang.






Ahhh happening sangatlaaa kaaan kitorang.



Okelah nak tahu sangat kan bila yang aku bagi coklat kat adi akmal hari tu. Ni untuk mengelakkan further skendel so kena jelaskan la ni. Matik aku kalau devotees baca ni. Dah la PA diorang tu pantang nampak aku apdet pasal devotees =,=



Okay sebenarnya…







Hegegegeee aku dapat sambut birthday adi akmal tahun ni huahuahuaaa. oh ye dan sambut belated birthday kimo dengan matt sekali =)




Sorila oily face =,= time nih dah nak dekat pukul satu pagi camtu so paham paham la kaaaannn bedak sume pakat cair ramairamai. Dari kiri = kak hana ilya , adi akmal devotees, matt feelhoney dan kimo feelhoney =)




Tu pon kebetulan la yang devotees buat show kat UM lagi malam tu  (malam 1 april). Aku pon macam serba salah masa tu nak pergi ke tak nak pergi ke tak sebab masa tu dah dekat sangat dengan final. Last last aku pergi jugak sebab mengenangkan tu birthday adi. Sebab dah lima tahun kalau sampai 1st april je mesti aku teringat tu birthday adi. Lima tahun hokaaaaayy! Tak pernah setahun pon lupa =,=





So kira macam nak sambut birthday dia aci macam bidan terjun gitueew laaah. So belikan la coklat as hadiah. Dah lambat sangat nak buat kad kesobkesobbb.













Masa aku bagi tu pon adi cakap macam ni;


“terima kasih~ macam tawu tawu je faveret saya”


Alahai dengan siap senyum sekali tu. Sila bayangkan sendiri okeh muahahahaha XD







 Kek pon aci bidan terjun. Takde nama adi pun atas tu. Puipuipui.






Ah serius! Tahun 2011 ni memang best!




So filzati dan ilyani harap harap puas hati dengan penjelasan ni okaayy! Dah memang bagi coklat tu as hadiah mestila dia terima coklat tu kan kaaan kaaaaaaaan. Ape apepon, korang memang best laaa. I was wondering, kat mana kau orang selama ni? Sampai kita baru kenal sekarang hahahak. Hopefully satu hari nanti boleh lepak sama-sama weweweeeeeee~



Jom cekidaut blog kawan-kawan yang aku kenal sebab devotees ni;

  • (ilyani)
  • (filzati)
  • (kak ilyani) nama diorang sama =,= – yang ni jumpa masa pelancaran hari tu jugak tapi takde dalam perbualan facebook di atas. Tehee =D



 p/s:  sume pakat-pakat buat blog karerr pepel mentang-mentanglaa devotees suka pepel gak kaaaan. kebetulan je kot XD





Okebabai =)





14 comments:

..!l..ya..n! said...

arghh..
skali lg jeles bila korg2 smue smbang or citer pasal dorg2 tuh..
hua... ^_^v

::نور فيلزاتي:: said...

sangat terharu m'baca entry ni. hahahaha

ehh, PA devotees tu bknka dj fir? muahaha

Ilyani said...

ok..tq sbb story mory cte sbnar ye..lega rsenye..hihik..

cik bunbun said...

@..!l..ya..n!'

haha ape nak jelesnye. moh le tumpang sekaki =P

cik bunbun said...

@::نور فيلزاتي::


ha'ah dj fir la tu. kan dia buat stetmen macam tu hari tu



TSK TSK

cik bunbun said...

@Ilyani


HAHA klo x ingat bulan depan baru nak cite =,=

::نور فيلزاتي:: said...

hahahaha bwk b'sabo jela bunn. kang klu perlu kita bako. bak pija lak amik takhta dj fir. hehehe@cik bunbun

cik bunbun said...

@::نور فيلزاتي::


takyah amek takhta pon takpe. korang kan kira cam konco2 dia jugak. hahahah

::نور فيلزاتي:: said...

@cik bunbun

konco apekah bun? hahaha.

..!l..ya..n! said...

hehhe ^_^v

Ilyani said...

konco yerp?haha..kak ilyani..jgn jeles..bunbun..seyes..x sba nak jmpe dpan2..hihi..hidup "KELAB DEVOTEES,PEPEL & MESSAGE UNDELIVERED"!..hihi

cik bunbun said...

@::نور فيلزاتي::




konco pantang tengok post pasal devotees la. huahuaa!

cik bunbun said...

@Ilyani


insyaAllah satu hari nnti jumpe ^^

Ilyani said...

amin ^^ love you all :)