Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Friday, June 3, 2011

ART: biri-biri the kambing VS lovers on the moon [MODELING] part III

yepyepp! kita teruskan dengan hobi modeling aku yang memang takde motif ni hahaa =D


BIRI-BIRI THE KAMBING
(osononas the sheep sheep hahaaa)



gua buat bibir negro lagi tapi yang ni pakai lipsetik pink karerrr. hahahaa. =,=





badan asas itu sheep sheep






badan asas sheep sheep yang dah diletakkan kaki(s)






sheep sheep yang tersenyum bangga dengan bibir negro lipsetik pink karerrr





oh yer, jap aku nak tanya, sheep sheep ada ekor ke tak ye? aku lupa buat ekor dia. sebab tu kot montot dia macam tugil? hahaha macam tauge dah aku dengar =,=






dari tepi itu sheep sheep




dari atas itu sheep sheep =)



hahaha yep kambing bebiri ni nama dia sheep sheep. diinspirasikan oleh seseorang dengan lagu sheep sheep. hahahaha teeeeeeeeeeeeeetttt! sheep sheep ni paling susah kut nak buat tapi paling puas hati bila dah siap =D ohhailapyuusheepsheep huakaka XD





LOVERS ON THE MOON
(ceeewaaaaahhh)




the lelaki. haruslah warna biru ye (at the back : my most gorgeous mimi meow meow)





the perempuan. haruslah pepink pepink yer. hahaaa (at the back : my most hensoom kuncing gemok demok the debab)



kucing kucing tu takde kena mengena pon =,=


the lovers duduk di atas bulan yang tak macam bulan tapi macam pisang




dan completekan dengan tangan dan rambut blonde




oh yer, yang hitam tu bukan rambut itu lelaki okaaaay. itu topi je. lelaki tu botak. HAHAHA.






oke habis dah entry modeling. nak buat modeling yang mencabar pulak la lepas ni kaaan. hahaha =D



oke bubaaaaaiii =D







8 comments:

Enchaoz said...

plasticine ke tuh???

zety said...

biri2 ade ekor kontot.
eh cik bunbun,nak tanye mcmmne buat bulu2 putih die tu?pakai ape aa?

=)

DuniakuAbstrak said...

hahahahahahaha

nice try


kambing tu

..............


hahahaha

qeen said...

heee. cute laaa biri biri tuuu. :)

cik bunbun said...

enchaoz ; ha'ah plasticine kuikui

cik bunbun said...

zety ; pakai plasticine kaler putih la dear =) buat bulat2 sebijik sebijik. kuikui

cik bunbun said...

duniakuabstrak; tang mane yang lawak pon tak tahulah hahaha

cik bunbun said...

qeen ;heee thanks =)