Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Tuesday, May 24, 2011

NASYID : almawlid - mereka adalah... err... adalah.... *fail*

haha siapa almawlid ni sebenarnya. aku pon terkinja-kinja tertanya tanya uhukhukk. biasalahh tuu ilmu pengetahuan dalam sejengkal je ufufufuuu.


layan video ni dulu






sumpah entry ni takde apapun aku nak cerita kuangkuangkuang hey i know nothing about them okayhh =.= sebab khabarnya mereka ni selalu keluar TvAlhijrah. khabarnya jugak ada buat persembahan masa pelancaran imam muda season 2 ni. dan khabarnya jugak ada keluar kat MHI baru-baru ni. untuk pengetahuan kau orang la kaaan, rumah aku tak dapat siaran tv al-hijrah rumah aku takde astro plus aku pon macam 'wanita melayu terakhir'* so takde maknanye nak tengok MHI kuikuikui XD



*wanita melayu terakhir = wanita melayu terakhir sekali bangun pagi. huahuahuaaa



khabarnya mereka ni gabungan kumpulan VE, ruffedge dan juga inuendo. hahaha bab-bab retiss melayu ni aku fail sikit hukhuk kecuali LAH VE je la kan sebab dari dulu I adore senyuman dia okeeehh hagagagaga.



secara kesuluruhannya, best kot mereka ni! *thousand thumbs up!* macam biasalah mereka ni, suara harmoni gila kot terutamanya LAH la kan kuikuikui=P. bagus jugak pendekatan mereka ni sebab all peminat mereka dulu mungkin akan terbuka hati dengar irama-irama macam ni =) dan aku yang selau mengikuti perkembangan nasyid ni *poyo* pon berminat jugak nak tahu pasal mereka ni. informasi dekat facebook almawlid ni macam tak banyak je kan.




p/s : siapa-siapa taw lebih sikit pasal almawlid ni sila ceciter yer. ßkesian gila rumah takde astro. nak tengok astro oasis pon tak boleh. aiceceehh poyo gila XD


oke bubaaaaiii =)



No comments: