Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, May 30, 2011

Day 2 — Your favorite movie [cik bunbun prefers comedies] =D

Oh yepyeepp mari kita sambung sebelum aku di cop hangat-hangat tahi ayam puipuipui.


Favourite movie ni susah sikit sebab banyak yang aku suka sebab aku memang hantu movie marathon dulu tapi sejak sem 2 dekat PASUM dulu aku dah tetaubat sesikit bwehehehh. The latest movie yang aku tengok dekat panggung pon THE RED RIDING HOOD. Haaa tapi aku takla macam cik alia kitaaa yang tergila-gilakan si peter yang lakonan entah-sape-entah-tu bahahh. So I think this is not my favourite movie la kan.





Shiloh Fernandez – ohh boleh tahan gaks peter ni rupanya puipuipui




Tapi dalam movie taklah hensem sangat pon. Tang mana tah yang cik alia kata hensem tu. BAHAH. 




Ehh tetiba terbuat entry movie-yang-aku-tak-minat hahahaha. Okeyokey. My favourite movie dan latest movie tu pon tengok dekat youtube malam semalam puipuipui




CUN THE MOVIE – watak favourite aku : KEMBANG the kerbau


Sumpaaaaah aku baru tahu movie ni wujud ahakhak. Lembat* betul! kalau tak mesti aku tengok kat panggung haritu ßkepura-puraan yang tak dapat dimaafkan=DD too good for a malay movie la kan :) berjaya buat aku ketawa geguling dan menangis lelompat agagagaga.


Sejak aku taubat buat movie marathon ni aku pon dah tak amek tahu movie-movie terbaru ni kan. Yang tengah hot sekarang ni pon nur kasih the movie, kung fu panda 2, pirate of carribian blablabla. Tapi sekarang aku nak sangat tengok diary of a wimpy kid 2: rodrick rules buhuhuhhh.












Rodrick lagi hensem dari peter. Ahak ahak =D

 Ah sudahh. Melalut dah entry ni ß tak faham kehendak soalan. Tak reti bezakan antara favourite movie dan movie yang aku nak tengok puipuipui =P


Oke bubaaaaii =)





p/s : *lembat = lembab + lambat

8 comments:

chemay said...

bunbunn..
chemay nak ekotttt...
boleh eh??
boleh eh??
:)

ibnubaba_04 said...

nk tngok movie, download je..x yah ssh g pawagam

syue said...

movie marathon? fulamakkkk! :DD tengok la karak.hihih :)

cik bunbun said...

chemay : siyes ke?? hahaha jejom jejom kite ajak belogger belogger lain. haahaaa =DD

cik bunbun said...

ibnubaba_04 : haha betul tu. tapi aku bukam kaki donlot. kene tunggu budak gemok donlotkan jugak. hahaha XD

cik bunbun said...

syue : karak tu bukan citer hantu ke? tak bape minatla huhuhu :/

amir aizat said...

best kan cter diary of wimpy kid nih,hehe

cik bunbun said...

amir aizat; ha'ah best! lagi2 sebab ade rodrick. bhahaha