Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Tuesday, May 31, 2011

ART: kura-kura-macho VS perempuan-burung *ladybird* =,= [MODELING] part II



ngehngehh. kita teruskan dengan entry modeling yang tak tahu apa motifnya entahla woi. hahahaha memang takda motif sebenarnya =,=


THE MACHO KURA-KURA



perasan tak bibir dia merah-merah? haha sebenarnya aku dah buat mulut macam kucing haritu and so it turn out jadi kura-kura negro pffftt. so aku carve je mulut dia guna mata pen =,=





zoom out itu kura-kura






dari tepi itu kura-kura




dari montot itu kura-kura




dari montot sebelah kanan itu kura-kura. HAHA




dari atas itu kura-kura



haha masa aku buat modeling ni memang aku teringat dekat sorang je la kaaan. teeeett! haha sebab dia memang sooooooo batak dengan kura-kura dia sampai aku nak pinjam pon dia tak bagi. puipuipui =P *siapakaaaaahh*



oke next



THE LADY BIRD
*my personal favourite =)*



now you know dari mana datang logo BUN SQUARED ART itu =,=





base itu daun






carvekan urat daun guna mata pen jugaks





base itu ladybird




ngehngehh. adore the mata =D





dari tepi itu ladybird






dari atas itu ladybird





urrrgghhh. entry takde motif =D





oke bubaaaaaiii =D

4 comments:

Anonymous said...

kure2 macho ape..kaki kontot gtu..haha

Anonymous said...

Pergh..!! Style giler yo! DIY ke? Teruja tgok sbb sy mmg minat wane hijau dan juga kura2. Kekeke.

cik bunbun said...

ibnubaba_04 : hahaha ce tengok sikit ade tak kura2 kaki cam model. baaak tunjuk sikit. kuikuikui

cik bunbun said...

Mr thinker; ha'ah DIY tapi skang da hancur la. klo gune clay yang boleh keras tu boleh gak bagi kaan. ekekeke =P