Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Tuesday, May 31, 2011

ART: kura-kura-macho VS perempuan-burung *ladybird* =,= [MODELING] part II



ngehngehh. kita teruskan dengan entry modeling yang tak tahu apa motifnya entahla woi. hahahaha memang takda motif sebenarnya =,=


THE MACHO KURA-KURA



perasan tak bibir dia merah-merah? haha sebenarnya aku dah buat mulut macam kucing haritu and so it turn out jadi kura-kura negro pffftt. so aku carve je mulut dia guna mata pen =,=





zoom out itu kura-kura






dari tepi itu kura-kura




dari montot itu kura-kura




dari montot sebelah kanan itu kura-kura. HAHA




dari atas itu kura-kura



haha masa aku buat modeling ni memang aku teringat dekat sorang je la kaaan. teeeett! haha sebab dia memang sooooooo batak dengan kura-kura dia sampai aku nak pinjam pon dia tak bagi. puipuipui =P *siapakaaaaahh*



oke next



THE LADY BIRD
*my personal favourite =)*



now you know dari mana datang logo BUN SQUARED ART itu =,=





base itu daun






carvekan urat daun guna mata pen jugaks





base itu ladybird




ngehngehh. adore the mata =D





dari tepi itu ladybird






dari atas itu ladybird





urrrgghhh. entry takde motif =D





oke bubaaaaaiii =D

4 comments:

ibnubaba_04 said...

kure2 macho ape..kaki kontot gtu..haha

Mr.Thinker@Ali said...

Pergh..!! Style giler yo! DIY ke? Teruja tgok sbb sy mmg minat wane hijau dan juga kura2. Kekeke.

cik bunbun said...

ibnubaba_04 : hahaha ce tengok sikit ade tak kura2 kaki cam model. baaak tunjuk sikit. kuikuikui

cik bunbun said...

Mr thinker; ha'ah DIY tapi skang da hancur la. klo gune clay yang boleh keras tu boleh gak bagi kaan. ekekeke =P