Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, January 12, 2011

Tiga hari selepas pemergian boyfriend yang debab. HEY CHINO, bunbun is missing you:') *republished*

entry ini dipublish semula kerana kesalahan HTML yang bughok bebenor uhukhukk ==. yelah buat scroll box tak khatam lagi. bila view guna Internet Explorer jadik macam ntahhapehapeentah. tu pon rumet aku yang bagitaw sebab aku pon dop bangga lah kan guna gugel chrome kehkehkeh. disebabkan dulu aku pon pengguna tegar tahap cipan punya itu internet explorer, aku dah buang semua scroll box dan maka jadilah entry melabuh-labuh bhahahahahaha. XD



---------------------------------------------------------------




sumpah aku rindu gila budak ni. bulu dia.. kaki dia.. telinga.. mata.. semua :') one of my finest boyfriend. uhuk uhukkk. yepp saya kembali single. hwakakakaka. tapi kali ni aku tak nangis seteruk pemergian boyfriend pertama dulu. hagaknya hati ni lebih mudah menerima pemergian kali kedua kot.




so entry kali ni, khas untuk show off kecomelan dia je. ngeeee :D




*cappuchino aka chino nono*





the reason kenapa nama cappuchino menjadi pilihan adelah, bulu dekat bahagian belakang badan (near to montot areaXD) berwarna nescafe-brown. nice colour that remind me of cappuchino yang ada jual dekat kafe ==


warna telinga : brown


warna kaki :

dua kaki sebelah kiri warna putih
kaki depan belah kanan warna brown
dan kaki belakang belah kanan warna hitam

warna montot : darker than other part of his body :D

faveret thing about chino : his montot. hahahahahahahahaha XD.




ohkayy jom kita mengimbau kenangan lalu :')


HARI PERTAMA :)


this batch of photos semuanya masa hari first aku setat kapel dengan dia. kehkeh.

malu-malu lagi dengan aku. hwakakakaka XD


suka tayang montot gebu :')


dan tak boleh duduk diam. semua benda nak diteroka :D




see, semua benda nak gigit :)


kalau dia duduk diam macam ni bahaya sikit. kena tengok takut-takut dia membuang. ehehe :D


kantoi bunbun suka tengok doremon XD


the next minute, dia dah tolak tv tu bagi jatuh ==


lepas tu gigit antena tv aku ==. grrrr nakalnya chino! :')


lepas tu memanjat semua makanan aku. hmphhhhh == *abaikan meja bersepah lalalalala tu semua chino yang buat tu XD*


sabar je sebab dia comel :)




hari pertama aku tidur dengan cage dia letak atas katil hwakakakaka. obses dengan boyfriend sendiri apekah==. dan hari-hari yang aku lalui dengan dia membuat aku semakin jatuh hati :')










THE THINGS WE DO TOGETHER : DATING :)


bawak dia pergi melawat kubur cookie :) mintak restu kononnya. haha





dia buat tak kesah je. abeh dipijaknya batu nisan aku buat untuk cookie tu == haha








the day you look into my eyes making me fall more deeply :') sweet though. i miss you sayang..





















THE BEST ABOUT MR CHINO :)



"assalamualaikum, chino datang nak meminang bunbun" hahaha aku berangan melebih ==




ni muka dia masa dia tengah rindu aku :') hahaha







dia suka letak tangan dalam pellet bowl dia :)



lunch time. :) selalunya bila aku balik kelas dia akan stand on his bowl macam ni untuk mintak hay. sebab aku selalu letak hay dia dekat atas and so dia ada this habit. comel kan :)





dulu dia lagi suka makan sambil duduk dalam bowl. owhhh i adore his montot. hahaha gebu makss :D




lelame dah tak muat dah. montot dia cepat membesar. hegegegege :D




favourite food: maggi asam laksa. hahahaha XD




mencari-cari bau. kehkeh. comellah awak! :')





lepas tu stand kat situ sebab nak mintak sikit. kehkeh. of course bunbun tak bagi nono makan :)








another favourite dia yang sama dengan aku adelah roti kacang merah. asal aku bukak plastik roti kacang merah je dia bangun asal dia bangun je aku bukak plastik roti kacang merah hahaha dan dia akan berdiri macam tu. nak mintak sikit. hehehehe. sayang takde gamba pulak.










LAST DATING :')





nak pergi dating bawak boyfriend dalam kotak. kehkeh :D


sebenarnya i'm trying to snap our shadow together. tapi mine tak masuk. huhuuu ==











matahari pagi makes dia double triple handsome :) "hey abang heenceemm, bunbun nak ngorat boleyyy" hegegegege. the dialog yang selalu aku cakap dengan dia :') no more abang hencem...
sekali tengok macam gambar DSLR daaaa. hahaha padahal model olympus murahan je. model lima tahun lepas punya kamera ==














thank you sayang :') to be with me for even a short time. that's enough to make my heart puff with love. you live forever in my heart..






REST IN PEACE




sekian

12 comments:

Encik Tikus said...

tetibe aku rasa macam nak bela jea sekor, keh keh

cik bunbun said...

farith kambeng aka tikus; tayahlah wehh. aku tamao kau nanges bila dia mati. muka kau kalau tak nanges pon dah cukup tak lawaa. hahahahahaha

ImanAzlan said...

hamster tak boleh hidup seorang tanpa teman betina/jantan

true story

oh, and aku maksudkan, teman tu mesti hamster gak , bukan orang

haryani said...

sedih nya. mesti rinduuu kan '~'

cik bunbun said...

imanazlan: chino bukan hamster:(

and he actually survive more than 3 days.

tatau nape tapi aku rase nak marah dgn ko. hmppph merajuk! :( tayah balek malaysia!

cik bunbun said...

haryani : rindu. sangat.

Aida Effarina said...

cik bunbun.. hensem nya nono. =)

cik bunbun said...

aida : hencem kan, mueheheheheh XD

ciQu said...

xbley la nak bela sekor sebab ade 3 ekor kucing kat umah.. kene bela 3 ekor br adil.. sorang dapat 1.. wakaka.. kejam syial. XD.

btw. very cute..tikus pendek tu.

nanad said...

C.O.M.E.L XD
R.I.P T.T

sayasayangkamuhamim (: said...

comel gile ur ex boy ! auuwww ! terpersona sama ! (:

::Cik Pija:: said...

bunnnnnn !!! nanak sekorrr bulehh arkk ? haha