Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Sunday, January 23, 2011

Mari ramai-ramai deactivate itu facebook! Kalau boleh, jom delete blog skali hwakakakaka XD *cara-cara menulis entry yang tidak berkualiti*

Inilah dia kalau budak nak pekse buat-buat macam pekse tu dah cancel. Haaa paham tak aku cakap ni kehkehkeh. Maksudnya aku tengah in the mood of hey-the-exam-is-around-the-conner-ada-hati-nak-apdet-belog ohohoiii XD. Maka terjadilah entry ini….



Sebelom tu, jom layan dua video ni dulu. Pendek je video ni. Takyah guna unifi pon takde buffering kehkehh


Sengal tak mamat ni hwakakaka. Harap maklum ini bukan boyfriend cik bunbun ehhhh. Ini senior aii masa sekolah dolu dolu alaaahhh time kita masih belajar lap-lap hingus kehkeh. Tak tawulah pulak video ni ade copyright ke takk. Kiteww maen embed embed jewww kiteww tawuuu tuan punyeww video ni mestiewww tak marahh hik hik hik *waklu*



Ni ada lagi satu. Dia buat suara shin chan. Haha.






Senanye aku pon tidaklah pasti suara tu suara dia yang betol ke taaakk. Pedulik hape yang penting setiap tahun aku guling-guling layan video ni kehkeh.




Okeh! Kau orang dah faham belum motif entry ni? Mula-mula taruk la tajuk entry yang konon-konon macam gempak sikit kannnn*poyo jelah lebih kan* Lepas tuh lepas tuh lepas tuhh, cerita la yang kiteww next week adewww mid sem. Lepas tu amek video lawak-lawak kat youtobe embed dalam belog sendiri. Pfoooohhhh. Siap roti canai satuuuuuu! Ehh silap. Siap entry yang tak berkualiti. Keh keh keh.






p/s : good luck lah semua budak-budak pasum yang nak mid sem tuh. Dok istighfarla sikit maen facebook tu, tak haram pon kalau deactivate sekejap. Poyo jek wish kat sini bajet macam satu pasum tu baca belog aku kah kah kahhh XD

sekian! :)

5 comments:

echah mashuri said...

nice sharing .:)

Monkey D. Lutfi said...

1 org doakan ko dpt 4 rata, amin :)

syahira ariff said...

hakhak
memang trend plaja zmn skang kan
smpai bila ntah nk deactivate
bila da rindu kt fb,tak smpai seminggu dah active blk fb
hahaha
=p

aliefcmoi said...

waaaa...nampak nya aku tertipu..haha..awk,jgn lupa dtg blog alief kalau awk free..alief nak minta awk komen blog alief..mana taw boleh dpt tips mcm mana nak jadi blogger hebat mcm awk..kalau time singgah tu,kalau awk rasa blog alief best dan boleh gi jauh,awk follow la..alief hargai sgt2..kalau tak best,alief nak awk bagi kritikan mmbina supaya alief boleh tingkatkan mutu penulisan alief..thanx awk.. alief tunggu taw.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

aliefcmoi said...

hye bunbun,,..mesti la alief nak bunbun komen blog alief secara terus terang.secara ikhlas..alief tak kisah pun..hehe..yg penting alief nak baiki kekurangan blog alief...apa kata bunbun send msg kat alief melalui facebook..huhuhu.. ni email facebook alief.. aliefsya@yahoo.com