Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Friday, December 3, 2010

Pergik matiklah kau wahai manusia freak. Kepochi kepochi menachieeee. Ahh sudah. Tajuk dah lari jogathon tak tunggu aku. ==

Sekianlah entry terakhir dari beta…

Yamtuan tunku bunbun mereng kepala teleng…


Hahaha wokeh sakit jiwa aku kalau bercakap guna bahasa klasik ni. Haktutuihh sungguh aku tak reti. Sepanjang dua minggu ni, aku dah pulun habes puas puas gian nak berblogging.


Lepas ni dah takder nak blogging blogging dah. Sebab aku ni memang manusia yang tak reti mengawal diri bila nampak laptop dan line wifi yang penuh maksima wuhuuuuu yeahh! Jadi seperti biasa, laptop, pergilah kau pulang ke kampung halaman. Uhukhuk. T__T



Lepas ni bunbun akan busy dengan semua benda ni. Back to the life full of pain and hardwork.




Melayan hencek cookie yang bermalasan.



Dan melihat renangan kuak kupu-kupu ikan puyu hak milik rumet aku (klik untuk ke blog beliau). Haha best tak cookie ade kawan dengan ikan tau :D



Dan berhibur dengan gelagat lincah hamster-hamster classmet aku. Dah macam zoo dah rupenye kolej 12 ni ye ==



Selain tu, sibuk dengan wayang dan wayang dan wayang dan mengorat jejaka jambu :P



Ahh tipu je mengorat-mengorat tu. Ni haa jadual tetap semester dua dah keluar. Penuh dengan pain dan hardwork tu haaa T__T




Yep dan juga tutorial tutorial dan turorial yang sering memanjakan otak aku T__T




Lab report. Praktikal praktikal. Amali. Ahhh praktikal dengan amali tu kan sama je.




Revision revision ohhh ulangkaji. Hahaha. Kimia je yang syiok nak ulangkaji sebab aku suka kimia hahaha darah keturunan cikgu kimia aku ni haha. Okeh yang itu tak penting sekarang T__T



Lecture lecture. Lecture note. Dr majid… haha tiba-tiba tersebut nama lecturer kesayangan. Ahhh ini memang jegala jegala orang yang akan rindu blogging.



Okeh!


So see you all very soon bila aku dah memang gian nak hapdet.


For those yang memang be with me for this past two weeks, very much thank you!


Yang rajin-rajin komen, ataupun cuma silent reader; very much thank you!
Yang datang follow-follow ke, yang datang blogwalking je pon, hell yeah thank you!


Yang suka tekan like like tu lepas tu share dekat facebook, hell yeah double triple thank you! Haha.


Yang ada tag tu tapi bunbun tak buat, dan yang singgah blog ni tapi bunbun tak sempat singgah balek, mintak maaf banyak-banyak okeh == bukan sombong tauu. Memang busy ni.



Last and the least.


Khabarnya result final semester 1 keluar minggu depan. Khabarnya lagi 600 orang dapat 4 flat dan 100 orang fail. Sapo toh dop keluarkan fakta gini pon ambo tak taw. Haha. The point is, wish me luck! :)



Oke bye. Wish you all good day full of rahmat and hidayah :D


Sekian :)


5 comments:

maiMOONyet said...

hikhik... dah dpt lom jejaka jambu tu? xD





* woit! jeles yea ko dpt pergi tgk wayang. aku pun nk ikut T_____T

syue said...

cik bunbun yang dirindui, good luck okay! kamu ada lah dalam kalangan yang 4 flat tu. insyaAllah:)

Anonymous said...

Great writing! Maybe you could do a follow up on this topic???

Linglung said...

all the best cik bunbun!

ANATI SOKI said...

hencek cookie gebu gebu comel!! suka