Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Sunday, September 19, 2010

Puasa puasa pon G**** juga. Kalau dah G**** tu G**** jugakla :( *entry edisi tutorialku-belum-siap-alahai-makdara*

Pipi tembam sebelum bulan ramadhan






Pipi tembam selepas bulan ramadhan









*tak sanggup nak tayang huhuhuu!*






Yerp sila elakkan perkataan lima huruf yang bermula dengan huruf G. ohh tak suka tak suka haishhh. Sesungguhnya perkataan G**** tersebut tiada kena mengena dengan entry ini.


Sesungguhnya telah termaktub bahawa tutorialku satu habuk pun belom siap walaupun setelah bercuti dua minggu. HAHAHAHA (gelak bangga dengan pencapaian diri). Maka dengan ini, marilah kita menyelesaikan tag sebelum menyelesaikan tutorial. Uhukhukk.







TAG DARI SIS SHIMA a.k.a SHIMAWAR :)


ஐ 5 perkara yang disukai tentang pemberi award
ஐ Ucapan kepada pemberi award
ஐ Tag orang yang blognya ketagih nak lawat



PERTAMA:


semestinya kerana beliau seorang perempuan. Yer bunbun tidak suka lelaki hahaha oh tidak ke-gay-an terserlah agagaga XD. Kerana bunbun juga seorang perempuan maka beliau juga sangat memahami bunbun.



KEDUA:


kerana beliau lebih berusia. Hahahak. Sis shima jangan marah ye cubit-cubit sayang bolehler XD. Karisma beliau juga lebih kepada seorang kakak au awww. Sesungguhnya bunbun dah lama teringin nak ada seorang kakak kekeke.



KETIGA:


kerana beliau dan bunbun mempunyai banyak persamaan. Kami umpama saudara yang terpisah sejak lahir. Ohh. Kami suka pepel yehawwww. Kami suka berpuitis. Kami tidak suka matematik. Ohh sila baca blog beliau dan carik sendiri persamaannya daun kari daun selasih sekian terima kasih.



KEEMPAT:


beliau dan komen-komen beliau, selalu membuat bunbun terharu. Seperti sis shima yang suka membaca blog bunbun, bunbun juga sangat menggemari blog beliau. Gaya bahasa pon santai dan kelakar sentiasa.



KELIMA:


kerana beliau seorang cikgu! Cikgu yang garang tapi baik hati. Hahaha. Ini satu pujian yer sis shima. Jangan lupa bagi duit raya. Kehkeh XD



UCAPAN :


bunbun berharap satu hari nanti kita boleh bertemu di dunia sebenar. Dapatlah kita bermadu kasih di bawah sinaran purnama huakaka! Eh ehh tapi bunbun ni pemalu orangnya hikhikhik. *waklu*



insan-insan yang aku nak tag adalah :

!syue!
!iman!
!cik paro!

!aien raz!
!aida effarina!
!encik tikus!
!zida!

!syahira ariff!

*saya suka membaca blog kalian. Sila-ini-tag-buat!*




P/s: sila pastikan kerja rumah, sekolah, pejabat, ataw yang sama waktu dengannya telah siap sebelum anda menyiapkan tag ini. uhuk!

Sekian :)

7 comments:

naz said...

awww i pun nak dapat komen dari dia lah baru terharu haha

naz said...

betul ke dia komen touching? i pun nak lah haha

zida said...

wah! cik bunbun tag aku! wahahah nanti aku buat yekk. by the way, nape link aku tu tak betul hoiii XP

Aida Effarina said...

wuhuu ku terharu bila nama sy di-announce. hehee. thanks for the tagged cik bunbun. bila2 free nanti sy ambik yaa. =)

maisyara Pot! Pot! said...

yeah! selamat kembali busy yea bunbun ^^

syahira ariff said...

adakah ini ugutan?
hak hak hak
=p

♥ shiMawar ♥ said...

tag berkurun, baru nak buat ek..? kejam2..baru plan nak bagi duit raya juta2 kt bun2..cancel terus! :p

berusia..? apekah itu..? adekah ia sama erti dengan COMEL atau CANTIK..?? hahahaha..I like! :D

mmg tak dapat dinafikan, kita byk persamaan..mgkin ade jodoh, kita akan jumpa..masa tu sila jgn malu2 ok..klu bun2 malu, sis lagi le malu2 kambing..baik kita isikan masa tu dgn berhurhar dgn jayanye..yay! ;)