Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Friday, September 24, 2010

Diary : tiba saat berpisah :’) *entah kenapa entry bunbun makin berjiwang XD*


*haram jadah yer pegang tangan camneh. suami tersayang takper. Hehehe XD stetmenorangtaksabarnakkawenhahahaha*


**

Tiba saat kita untuk berpisah
Tak kuasa aku menghadapinya
Tetes air mataku jatuh
Mengiringi saat kepergianmu



Hati kecilku tak ingin kau pergi
Namun apalah dayaku disini
Tak terbayang diriku
Bila disini sendiri tanpa dirimu



Pejamkan matamu
Dan peluklah diriku
Kuyakinkan padamu
Kan ku tunggu dirimu
Karena ku mencintaimu






**


Kalau dalam filem cintan-cintun

Bila HERO dah nak naek flight,

Heroin akan kejar sampai kene tahan dengan pegawai imegresen.

(eh betul kan pegawai imegresen? Takkan posmen kut)

Persoalannya, patut ke aku buat macam tu jugak?



KAU FIKIR KAU HEROIN FILEM??


Hahaha. Oh oke aku bukan ==

*Even if he is the hero, he has already chosen another person to be the heroin*



Lepas tu, dalam filem tu,

Rupenye hero tu tak jadi naek flight

In real life- my life

That is not going to happen…



BON VOYAGE, best friend :’)



p/s : no more messaging in lecture halls and no more tutorials to borrow and be borrowed… I’ll miss that the most.



Sekian :’)

9 comments:

Aida Effarina said...

cik bunbun, best friend nak fly pi mana?

naz said...

i pernah mengalami nya. n dia naik penerbangan itu tanpa sempat i melambai :)

Anonymous said...

bun kte senaseb la...

♥ shiMawar ♥ said...

oo..si dia nak fly ke..klu banyak sgt baca novel n tengok filem, mcm ni le jadiknye..selalu teringat2 momen2 romantik yg ade dalam novel/drama n berharap momen tu berlaku dlm hidup kita..haha.. :)

takpe dear..tak perlu halang dia dari pergi..tak perlu nak bergaduh dengan pegawai kt airport tu..tak perlu nak harap yg dia x jadi pergi..

kerana, kalau dah jodoh, takkan ke mana.. :) biar dia jauh beribu batu, biar terpisah bertahun2..kerana sekiranya kita ditakdirkan untuknya, kita pasti akan jadi miliknya..insyaALLAH..

echah mashuri said...

drama n realiti tu brbeza...heee

*nk sgt jd cm heroin dlm drama hepy ending jerk!

-ImanAzlan- said...

aku ingatkan aku sorg je yang salu mesej kau mase lecture?
ade orang lain jugak yeeee

hahah.

Monkey D. Lutfi said...

igtkn utk aku, sekali bkn, huuuu malunye, haha

cik bunbun said...

aida ; mesir kot. haha. alexandria kat ne?

naz : huhuu. ni mcm novel betul ni

iman : menyampas aku! sudah gaharu cendana pule!!!

lutfi : ko punye nanti. hahaha

-ImanAzlan- said...

lutfi: aku jumpe kau kat BTN hari tu kan?