Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, July 12, 2010

rindu dunia blogging. sob sobbbbb :'(


RINDU




cukup tak satu perkataan untuk menunjukkan bahawa life bunbun sangat busy :'( rindu nak meraban dalam entry.. sobbbbbbbbbbbbbbbssss.. sabar ye sayang, lagi dua minggu nak cuti sem dah weeeeeeeeeeeeee. *ayat khas untuk blog terchenta*




doakan bunbun belajar. 4.0 KOT? hahahhh. entahlerr. 4.0 tu bagi aku tak penting. harap-harap ilmu melekat di hati. aminnnn :)





oke dah. get to work! lab report bla bla. tutorial bla bla. HAHAHAHA *bunbun sewel*







sekian ;)








perasan tak blog aku dah takde seri? aiceh macamla sebelum ni ada seri. hahahahakk.

7 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

rindu .


















* cepat2 cuti sem. nnt boleh menggila. xD

mizzura said...

rajin2 belajar yer..cuti sem nanti blog lah sampai lebam... nampaknye kena tunggu cuti semlah nak bc blog bunbun..hahah..

Encik Tikus said...

kesian kau. aku pun busy jugak :'(

♥ shiMawar ♥ said...

rendu..
rendu...
rendu....
rendu.....

(^____^)v

Arra JaSmY said...

haha..selamat study ya..dikk.:)

fokus fokus..ahaks.

cik paro said...

dah nak cuti sem ke??
ke cuti mid sem??

meo188 said...

keep on blogging...

btw, jom ambil award khas utk blog awk ni :D

http://freewebcomic.com/2010/07/geng_cipan_award_pakatan_komik_online/