Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, July 28, 2010

Malam-malam jiwang-jiwang tajuk pun nak jiwang - AKU CINTA KAMU


satu rasa
rasa yang kau beri
pada malam-malam kelam
pada bintang-bintang terang
kau selalu ada..



satu rasa
rasa yang buatku bahagia
pada kenangan-kenangan silam
pada cerita-cerita semalam
hanya kau dan aku



satu rasa
rasa yang menusuk kecewa
pada hati-hati beku
pada jiwa-jiwa kaku
tiada lagi KITA



satu rasa
rasa yang berlalu pergi
bersama mimpi-mimpi palsu
bersama impian impian itu
tidak lagi percaya
CINTA


28071010054







Tajuk entry takdep kene mengena. Hahahakk. Bunbun ni nak cakap “AKU CINTA KAMU”? oh no no no. harap maaf hati ini sangat beku. agagagagagaaXD sebenarnya AKU TAK PERCAYA CINTA. Kehkehh.


Jangan boikot aku pulakk. Ekeke. To love and to be loved is not wrong. Cinta itu indah jika berpandukan syariah. Cuma sekarang ni, hatiku sangatla beku ohoii. Ni tahun lepas punya kecewa tak habis-habis lagi. Haihhhh T____T


Cekidaut entry pasal cinta yang aku pernah post dulu:



http://muqarrabeen.blogspot.com/2010/02/si-dia-yang-membuat-aku-tersenyum-dan.html

http://muqarrabeen.blogspot.com/2010/03/koleksi-cinta-1-kini-tinggal-kenangan.html

http://muqarrabeen.blogspot.com/2010/03/koleksi-cinta-2-menjaga-segenap-cinta.html

http://muqarrabeen.blogspot.com/2010/04/koleksi-cinta-3-semoga-cepat-kau.html

http://muqarrabeen.blogspot.com/2010/04/koleksi-cinta-4-ku-terima-semua-ini.html

http://muqarrabeen.blogspot.com/2010/04/karya-celaru-hati-haru-biru-1-buka-buku.html

http://muqarrabeen.blogspot.com/2010/05/karya-celaru-hati-haru-biru-2-hati-kita.html

http://muqarrabeen.blogspot.com/2010/05/karya-celaru-hati-haru-biru-3-kisah.html

*malas nak insert hyperlink hhahahaaaXD*





Tak ke berlambakkk tuuuuu T___T Dulu kata; konon dah lupa bagai. Tak kesah dia ada awek ke. Lepas tu duduk dalam bilik air sorang-sorang meroyan macam orang gila. Missing him damn much. Hhahaaa. Apo daa ==




Lepas tu keluar pulak statement;


I LOVE YOU BUT YOU LOVE HER

YOU CHOOSE HER OVER ME

‘OUR LOVE’ NEVER EXIST


Haha. Apekah?



Aku nak tanya kau orang; kalau patah hati memang macam ni ke sakitnya? Ke sebab this is considered as my first love sebab tu aku tak boleh lupakan dia? Dulu orang cakap dekat aku; nanti lama-lama aku boleh gelak bila teringat kenapa aku boleh sayang dia. Non adooo gelak mase dop teringat dia. Haishooooo T___T lapan bulan dah berlalu pon same je. Guguuuguu



Lepas tu, when I shut my heart off, suddenly ada yang bagi harapan. Bila aku cuba untuk percaya semula pada CINTA, dia hancurkan balek hati itu. Guguuguu. Kecewa. Hhaahahaaa.




Lepas tu keluar next statement;


OH I’M SO GAY

NOT INTERESTED WITH BOYS. GURLS? CAN LAH XD

BOYS ARE NOT ALLOWED INTO BUNBUN’S HEART. GIRLS ONLY.


Haha apekah?


Astaghfirullahal’azim. HAHAHAHAHA. Takde maknenye aku jadiks gay bagai. Hahahakk. Gilo hapoooo. Stetmen memain jek tu uhukhukkk. HAHAHA. Lepas ni semua clasmet perempuan aku larik sebab takot dengan aku agagagaXD




Conclusion: I AM SO NOT GAY AND I AM SO NOT INTERESTED WITH BOYS TOO. *maybe sooner or later ekeke;P*





Ni ape motif entry ni?

Dah lama tak post entry jiwang-jiwang ape salahnya sekali sekala dua kali dapat pahala bhahahaha!




p/s: budak kelas aku ada muka macam the person I once loved tu. Haishoo. Hari-hari kena elakkan diri dari dia. Jiwa makin parah bila tengok muka serupa T__T


p/s 2: makin parah lagi bila layan lagu kangen band-kembali pulang. Menusuk-nusuk rasanya. Hehehhh.



Oke cekidaut cekidaut wasap; hargai cinta anda, jangan bila ia hilang baru tercari-cari.



Sekian ;)

8 comments:

Ery Farieha said...

relax je cik bunbun
:)
penah gak kene cmni
asal nak suke org je, hancur balek hati
huhuhuh

humaira said...

ala saba je lah ekk
laki semua same je...
tgk cam ak..
xkaple p0n tggu lah smpai ade org yg btl2 sempurna utk kiter...

pembetulan utk entyr awk
awk girl rite, so ur not gay but less oke...
gay for man only...
less for girl only...
:)

Fakhrur Razi berkata said...

hohohoho btol ker mke classmate nk same?
kalau mse cintan2 nih
tgk natang pun leh igt rupe sama xD

ps: ya bersabar..
setiap org telah dijadikan seorang jodoh yg terbaik baginya

cik bunbun said...

@humaira

haha. saje suka guna word gay tu. jadiks lesbo cam tak style. HAHAHA. apekah T__T

cik bunbun said...

@Fakhrur Razi berkata

tengok kucing pon same je. haaa cemane tuh? ekeke

Encik Tikus said...

Bunbun comel. HAHA ;D

Arra JaSmY said...

erkkk..if tengok kucheng pown nmpak serupa abesla kucheng tu kamu kerjakan.hak3.sabar ye dik.pasti ada hikmahnya.=p

cik bunbun said...

@Encik Tikus

perli lagi perli lagi. menyampah T__T