Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Friday, June 4, 2010

Update tanpa makna. Huakakakaka. Eh memang sejak dulu pon entry bunbun takdepp makne. Hakhakk :D

oh ye shaye sedang mengapdet belog di library utama di UM. WOAHAAAAA. Rase macam nak kembangkan sikit hidung. Boleh? Muahahahahaha. Eh luper hidung aku memang kembang pon lalalalalalala :P


sekarang pukul 9.35 pagi dan aku sedang melepak di libraray yeyyy. Miahahaha inilah pelajar mithali hokay mari kita contohi ahakss. Sebenarnya minggu pertama dan kedua kuliah ni tak ada tutorial dan amali then sebab tulah banyak ler lopong-lopong dalam jadual.


Aku pon tak tawu nak buat hape kalau dop menonggeng dalam bilik tu. Pergi kafe, balek kafe, menonggeng, menyemai lapisan lemak jer seharian haha ape jadah hobi kanak-kanak tong dram betol lah heii! WakakakakaXD



hari ni ada kelas petang je pon. Dalam pukul 4 nanti. Haaa, menggedik tak jadual lecture aku? Pagi-pagi tak nak di buat kelas. Waktu keemasan dop sedap menonggeng tulah dia nak buat kelas. Lagipon hari ni hari jumaat kann kann kannnnn. Huh apekah maksudnya? Maksudnya aku nak balik rumah petang ni yey rindu dekat si debab empat ekor kat rumah tu. Ni lah susahnya kalau rumah dekat selangor belajar dekat PASUM. Ohh setiap miggu balek baek tak payah duduk kolej tu wakakakakaXD


Cuma nak cakap, oh aku balek petang ni boleh jumpa laptop huakakaka maksudnya malam ni aku apdet lagilah kot kalau budak gemok tu tak buat perang saudara nak berebut brodben kan hukhukk T________T.


Aku apdet cikai ala cipan dan approve komen je ni lalalala. Nak tengok siapa yang rindu aku kan haha waklu bunbun! Wakakaka. Malam nanti aku ceritalah pasal my new friends dekat sini. Nak cerita sekarang aku luper nak bawak kabel kamera huakakakaka. Kita bagi jengjengjengg sikit konon-konon seprais lah kannnn lalalala:P


oke nah. Kau orang mesti riang gumbira je baca entry pendek gini tiada makna gituuuuu miahahahaha.


Salam rindu semuaaaaaaaaaaaa~ wahahahaha. Oke.


Sekian ;)

9 comments:

✿ emazwan ✿ said...

mcm mana bole tertinggal kable nihh ?! HAHA :D

naz said...

ahaha pendek sangat lar kasi pnjg lagi entry

cik pingu said...

kamu budak UM kah?


seronok library Um.. sejuk..hihi.


*rindu lah kat UM.

Yatre Hayati said...

wah wah...seronok tak belajar kat pasum??

cik paro said...

ala cian cik bunbun kita update dalam library..

apsal xbawak laptop pi kolej??

sI tEDI said...

selamat pulang!

zida said...

haha aku baru lalu kat UM tadi. Singgah Bank Islam je la tapi. Best ke hidop kat sana? Mesti social gila enn XD

syue said...

yeayy. bunbun balik. eh, bagus apa bunbun kat pasum. boleh balik selalu untuk update, yeayyy ;D

~Ann~ said...

alaaaaaaaaaaa... bawa la laptop tu g kolej.. Kolej 12 kan ada wifi.. tak pun curik line TM la.. ish tu pun nak kena ajar..