Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Tuesday, June 29, 2010

Update edisi pelajar cemerlang. Kepeningan kemelandaan ketutorialan keterlambakan kebertimbunan ketidaksiap-siapan.


Hahahakk. Tajuk kemende tu jaaaaaaaaaaanggg oii. Aku busy ni tak sempat nak apdet. Nah amek entry kosong eceh cilake punya bunbun tulis entry tak bernakna. HAHAHAHA!! Motif apdet? Aku tawww ada orang rindu entry aku wakakakakakakaka pergi matikla bunbun! Ahoi!










































ada classmate aku tu muka macam edward cullen gakss. aku buat dia macam eyemo untuk cuci mata jek. ahakhakk. matik aku kalau budak kelas aku jumpa belog aku ahoi~









Sekian ;)

14 comments:

purplish.pink said...

sape? sape? nak carik. haha!

cik bunbun said...

@purplish.pink


haha amboi laju je komen ;P meh datang kolej 12 nnti bunbun kasitaww. ngehngehh

syafiq s. said...

hah! aku carik bilik tutorial kw. hahaaha

Encik Tikus said...

lame dah tak comment blog nie :)

syahira ariff said...

saper tu? hak hak hak amboiiiii gatal yer bunbun nanti naik jerawat kat muka skodeng anak teruna org hik hik

maisyara Pot! Pot! said...

si cullen ni kalau pandang lelama muka dia, macam gay pun ada. wakakaka xDDD



*mmpos aku lau ada peminat fanatic dia kt sini. xD

Aujinz said...

wow?

sapekah beliau?..

AesyaZealous said...

uih. best la kalau mcm tu.cuci mata! ahah

mizzura said...

eh...ada orang nak cari blog bunbun ker..peace..hehehe..nanti saya bagitau budak kelas awak..nasib arr... :-)

Enchaoz said...

haaaaaa gatal!!! :P

♥ shiMawar ♥ said...

gile rendu ni sayang!

parkbhuthe said...

hahahahah kemenda tuh weh

ツhʋƨиα ツ said...

ah ah ah tak kira
deward cullen ke robot patty ni TAK HENSEM langsung
lalalala!

eh kejap
cik bunbun ! nak tanye ni ngee. baju pepel ssuai ngan tdung itam ke puteh eh ? haa rase specel tak org tanye ni ?:P

-ImanAzlan- said...

edward cullen versi gelap sikit en? die pinjam note bio aku arituh...