Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Saturday, June 19, 2010

SELAMAT HARI TUA BUNBUN ;D lepas ni boleh ajak aku tengok cerita 18sx. Bhahahahahahahahaha!! ;D eh eksaited pulak minah ni kakakakakaahh XD

Yipieeee hip hip huraaaaayyyy!! Aku dah tuaaaaa!! Yeyyyy!! Ahakhakk. Suka pulak aku yer hehhhh~



Dan sesungguhnya aku pada hari berbahagia ini aku sangat merindui pakwe-pakwe kontot aku gagagagagaga:D



Pakwe namber satu ;D


Encik kontot a.k.a Robinhood.



Copat benauu ekau besauu ye. Kojap benauu ekau dah jadik remaja hensem. Ehehhh sejak bila aku jadik orang negeri Sembilan celup pulak ni hahahahakk.


Akak bun mintak maap ler adek pendek, akak bun tak boleh balek lagi minggu ni sob sobbbb. T____T tak dapat nak peluk-peluk adek pendek. Akak bun rindu saat kita maen cak cak di bawah surat khabar metro hahahahakk. Tunggu minggu depan akak bun balekkk okayyyy!! Eh, kucing aku ni reti baca blog aku tak?



Pakwe namber dua ;D


Encik A.
(dinamakan sempena nama pakwe aku masa sekolah rendah. hahahahahakkk)


Apesal kau membuta hahhh! Tak sedau pulak tu aku amek gambau kauuu. Sepak karang! Dush dushh! *harap maaf tekanan perasaan* sebenarnya kucing ni tak layan pon aku datang dekat dia. Hahaha oh sedih rasa diabaikan T____T



Pakwe namber 3 ;D

Encik TAHI LALAT MANIS.
(dinamakan sempena orang yang aku suka masa aku form 2 dulu. Dia ada taik lalat wakakakakakakaXD)


Ahoi, kau pon same ajer membuta. Sia-sia aku setia dekat kauuuu. Cuba lah kau posing leklok sikit ni tak terkangkang terbongkang buat malu makwe kauuuu je! Kalau kucing ni boleh cakapla kan, aku rasa dia mesti akan cakap “hei makcik, sori sikit eh sejak bila aku tido terkangkang pulak?” Kalau betol dia cakap macam tu aku kasik penampar limaplohpat das huakakaka!



Pakwe namber empat ;D –cukup kuota aku hahahahakk-
Encik C for comel comot aww aww.
(dinamakan sempena orang yang aku sayang selama tiga tahun lamanya dan masih belum melupakan aicecececehh XD)


Kau ni pulak, asal aku nak senep je kau gerak gerak. Kejap ke kanan, kejap kiri. Jilat sana jilat sini. Jilat itu jilat ini. Baek kau tido je senang sikit keje aku wakakakakakakakaXD



Yang namber dua sampai empat tu kucing dekat kafe kolej ni aku kutip wakakakakaka. Dan, macam mana mereka bertiga tu boleh dikira sebagai pakwe aku pon aku tak tawulah hohh. Kau orang tak nampak ke perot diorang tu boyot belaka hahahahahahaha wanita rupanya ahaks;P tunggu due je tu nak beranak. Hahahakk.



DAN KUCING-KUCING NI MEMANG TAKDEPP KENE MENGENA PON DENGAN BEFDAY AKU. Hahahahahakk.



Hari ni hari istimewa kot. ISTIMEWA. Tapi tak sama dengan tahun-tahun dulu. Dulu arwah ayah beli kek untuk befday aku. Ada hadiah. Ada befday party. Lepas ayah meninggal lama jugak tak sambut befday.



Lepas tu, kawan-kawan baek aku pulak yang sambutkan. Diorang kumpul duet ramai-ramai, beli kek, lepas tu sambut befday aku. HAHAHH. Miss the old time lahh. :’)



Tahun ni, kawan baek semua jauh-jauh. Dan hanya dihubungkan dengan hadiah panggilan percuma daripada maxis vavavavava. Siapa tak guna maxis tu aku mintak mahap lah yer. Hukhuk.



Tapi takpe, tahun ni aku ada special celebration gaks utuk my befday. Laen dari yang laen tapi still making my day special. Teheheheheee ;D



MY BIRTHDAY WISHES – full of love and happiness. HAHHAHAHAA.



Eh bukan yang coin tu. Coin tu reserved untuk basuh baju guna mesin hehehh. My whishes tu yang bawah tu. Tulis-tulis lipat-lipat sumbat dalam Tupperware murah je hahahahakk. Penuh dengan impian dan harapan cewwaaahhh. XD tidak boleh bagitahu apa yang aku tulis daku malu kakakakakahhh ;D


Yepppp!! Itulah cara bunbun menyambut hari tua mari tiru macam bunbun yeyy!;D HEH. Tapi kalau nak belanja aku makan ke, nak bawak aku jalan-jalan ke, aku okey sajorkkk Bahahahahaha!! Aku single. So tak payah risau nak bawak aku jalan-jalan. Jangan bawak aku larik ke Lombok sudahla hahahahakk. XD



Dan entry terakhir buat setakat ini. HAHA. Mak aku nak datang esok dan ambil ini laptop. Yeyy takkan apdet belog bukak fesbuk layan youtube lagi HAHAHAHA oh sedih T________________T.



♥ HAPPY BIRTHDAY TO ME ;D HAPPY BIRTHDAY BUNBUN ♥


Sekian;)

29 comments:

Aida Effarina said...

happy 18th birthday cik bunbun! may ALLAH bless you.. ;)

may i know who's ur real name?

Yatre Hayati said...

heppi burfday dear! pasni boleh la nengok citer 18 SX kan?? heee

╚► Scya Lollita◄╗ said...

sayang tua sudah
hehehe

Y@D@M said...

hepy busdy cik bunbun :-)

YADAM cuma nak bagi hadiah nasihat je ~ blajo smpai bejaya :)

Nemo said...

heppy bday bunbun! da tue eyh? haha~
cm best je lipat2 ketas impian tu.. agaga~

naz said...

hahaa itu juga hajat u yang pertama kan? 18sx punya filem jom tonton hahaha

cik bunbun said...

TO ALL ;)

tengs for wishing my birthday. u guys made my day ;DD

cik bunbun said...

@naz


HAHAHAHA. Jom2 tonton. kakakkaahhh. haiyoooooooooo >______________<

@ien_R@z said...

happy birthday!! may Allah bless you forever.. amiin..


dont be noty2 okeh! ngeee =P

masturah said...

Happy 8Teen Birthday bunbun! :D

_naJw@_~. said...

hepy befday!!!!1byk gler wishes!!hrp ttunai k??=)

Zqah Ail said...

selamat hari bunbun !!
eh , silap .. selamat hari lahir !!

moga dimurahkan rezeki dan diterangkan hati untuk menerima ilmu .. (n___n)

Ery Farieha said...

ehhh
kucing bunbun sme jantan ke?
no 2 tu cam betina je sbb kaler campur2
hehe

Adell said...

happy birthday~ huhu!tp egt! even da 18 pun jgn memandai nak tgk cite 18sx! haha~^^
MAy ALLAH bless u always and give HIDAYAH as a present. name pun da HIDAYAH en.hehe :D

\\(=.0)//

cik paro said...

selamat hari raya..
eh silap pulak..

selamat ulangtahun!!!
cik bunbun sudah memasuki alam remaja yang terakhir..

lagi beberapa tahun kamu akan ke alam dewas..
bersedialah!!

meow kucing said...

hepi besday!!!!!

tribute to besday girl peminat kucing!!!!... geng kucing


http://freewebcomic.com/2010/06/metal_joget_amuk_kucing_cat_rock_house/

ツhʋƨиα ツ said...

yeay BUNBUN dah tua !!
:P SELAMAT MENJADI DEWASA agagaga

pakwe nombor satu hensem !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

jom kite tengok video porno wakakaka



happy bedday honey :)

mizzura said...

happy birthday bunbun...!!!!!!!!

amboi..banyaknyer kucing..kasi hint nak hadiah kucing ker...huhu..

♥ shiMawar ♥ said...

hepi bday my dear sis..

* moga pnjg umo n murah rezeki..
* moga hepi2 selalu..
* moga cepat kawen.. ;)

mmmmmuh!!!

syue said...

oh bunbun, maafkan daku krn lambat wish bday mu. baru je online! HAPPY BELATED LATED BDAY BUNBUN. sweet 18 ok ;) all the best in ur life!

purplish.pink said...

baru 18 rupanya. ;pP
patotla macam kenal je kucin2 itu. HAHA.
mereka ini sgt ramai peminat woo.
nanti jgn gado dgn madu2 anda. HAHA.

~cik tiram~ said...

hepi bufday bunbun! kite da sebaya..hehekk..:D

Frodo Baggins said...

ada video porn kucen2 tu tak?
ehkekekekke ... happy blated bday!
kawen jom! muahahahha


>>>___<<<


wooohaaa!

maisyara Pot! Pot! said...

tidak! kenapa ko dah tua dulu sebelum aku?! :( oh!!! sadis tolll....














*wei! jgn tgk cerita porno dgn cik nepal kita ni, lolly luvfareda. karang hidung dia berdarah terok! satu kerja besar karang ko kena cari darah Z utk dia. isk... xD






*ape2 pun, selamat hari kedut makcik! xD

zaza said...

hepi berday dear... all d best..

Papa meow said...

Salam ziarah, Hepi besday juga, x pa, makin tua makin cumel heheheh

Cumel2 kt atas tu apa habaq? jaga dia leklok ya :D

Almy said...

dah follow blog ni, hope follow me back.. if done, thanks so much.. caca..

syahira ariff said...

alololo
selamat hri jadi bunbun
blogger tak sediakan widget pun untuk notice berfdey,heee
soe syaira lwt wish yep sayang!

rasa mcm nk baca satu persatu jer benda dalam lipatan tu
hahaha