Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Thursday, June 17, 2010

DEMAM-DEMAM pon bunbun berjaya gagah ke kelas. Kehkehhh. ;D eh perasan tak kita dah boleh like comment pulak dekat facebook?


Cepat-cepat jom bangga bunbun tak MC. Haha ini pon nak kecoh doeee menyampah dengan diri sendiri wakakakakaXD. Hari ni kelas best kot. Masih lagi menyesuaikan diri dengan tutorial mates yang ade macam-macam perangai. Tapi diorang sebenarnya sangat best! Muahahahahaha. Boys pon ramai yang encem encemmmmmmmmm wakakakaka gatalnye astaghfirullahalazim ;P.



Oh entry hari ni bau-bau kanak-kanak riang gumbira je kan? Kekekeke. Guess what, I BEGIN my day with infinite smile ;D HAHAHH. Sebab the person yang aku rindu call me back last night. Gagagagagagaga;D layan rindu sat biasalah nohh orang demam ni perlukan attention aicececehh padahal pakwe orang tu. Iskkkk T_____________T . abaikan abaikan;P



Sekarang kita zasssssssssssssss masuk kelas tutorial bunbun weeeeeeeeeeeeeeeeeeee;D





Air cond dua ketol ni memang ‘membantu’ dalam perkembangan penyakit aku. Hukhuk T___T. aicehh padahal bukan tangkap gambauu ekon ponnn hahahahahakk. Apekah? Siapa tawu aku tangkap gambau ape sebenarnya memang pandai hahahakkk ;D












HAHAHH. Tengok dari belakang sudahlaaa. Karang tengok muka nampak yang hencem-hencem karang nak suruh aku jadik orang tengahlaaa. Itulaaa. HAHA. Yang lelaki pon same je, asal aku letak gambauu kawan-kawan aku yang cun sikit je daripada aku, nak berkenalanlaaa.. nak mintak nomborlaaaa. wakakaXD



Pergi lab buat amali kimia tadi pon macam enjoy-enjoy je. Tapi takdepp gambauu la pulakk kann.



CONCLUSION : mood baek hari ini Alhamdulillah ;D




Yeppp! Dan aku rase sangat terharu baca komen kau orang dalam post yang lepas. TENGS everybody ;) tengs sudi ambil berat tengs sudi komen dan sori belum sempat menerjah belog kau orang. Bajet busy sangat padahal semedang dop depan laptop bukak facebook je huakakakaka:D



Cakap pasal facebook ni, Kau orang perasan tak yang setiap komen-komen pon dah boleh di’LIKE’ dah. Kekeke.



Ni hah, syafiq subri ni yang perasan dulu. Kehkehh. Click here to go to his blog ;D




Ade nampak tak orang batak kat situ? wakakakakakakaXD boleh tambah lagi satu hobi dalam biodata aku lepas ni, instead of blogging, shaye ade hobi maen like like dekat komen. Wakakakakaka. XD


Dan hari ni aku baru perasan;



KALAU KITA BUAT BAIK DEKAT ORANG, BELUM TENTU ORANG AKAN BUAT BAIK DEKAT KITA




Huhh. Manelah aku kutip kawan macam ni. Aku punya baek bagai tolong fotostetlah itulah inilahh, aku nak mintak tolong sikit pon dia tak boleh tolong. Kalau aku boleh mintak tolong orang laen dah lama dah aku tak carik dia.




KEPADA KAU; aku merajuk dengan kau dan jangan harap aku akan reply mesej kau lagi.




HAH, sebelum mud kesedihan masuk dalam entry riang gumbira ni baek aku setop huhuhuu!



P/S; hadapi setiap hari dengan senyuman;D


P/S 2: doakan bunbun sembuh oke. Doakan gaks untuk test biology bunbun esok~ harap dapat jawab dengan baek. Hekhekk.




Sekian;)

7 comments:

Ery Farieha said...

baru perasan pas cik bunbun gtau
hahaha

Adell said...

bagusnye lelaki dok dpn..dlu time kite dkt uitm and dkt kmkn.. laki asek dok blkg jer.

Encik Tikus said...

kenapa kuliah kau tidak seperti yang aku bayangkan ? sempit gila Y-Y

@ien_R@z said...

haha.. bru prasan kt FB leh like komen jgk.. hihi ^__^


hadapi dengan senyuman keh!

chayok! ^__^

Yatre Hayati said...

eh asal kita baru tahu like comment tuh??? hahah. malunya!!!

masturah said...

tangap gamba hujan? haha. *memandai je an. hehe

woa. baru nak usha gamba mamat hensem hensem. :P

mizzura said...

ni belajo ke jadi spy nih..dok tangkap view belakang orang...nak kena bunbun ni..haippp...