Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Thursday, May 6, 2010

Tiba tiba rasa nak BERHENTI blogging T__T

.tiba tiba rasa down .
.tiba tiba macam dah tak nak blogging dah.
.ke sebab banyak masalah pendam sorang-sorang?.


hepi befday kamu





.aku lukis gamba kek yang tak romantik ni sambil menangis.
.HAHAHAHAHA. Oke gelak palsu. Huhuhuu!.
.kenapa tacing sangat ni.
.sebab aku bukan 1st?.
.sebab dia masih ingat orang dulu.
.sebab ada yang kutuk aku.
.sebab kawan dengan aku tak ikhlas.


.tiba tiba rasa macam nak cancel plan nak keluar sama-sama tu.
.tiba-tiba rasa takde semangat nak kejar apa yang aku nak.

.Kenapa aku menangis ni? Hahahaha! Oke gelak palsu lagi. T__T.



Sudahlah jangan menangis lagi
Dengarlah kekasih, aku di sini
Sudahlah lupakan masa lalu
Peluklah tubuhku aku bersamamu
-JANGAN MENANGIS LAGI. KANGEN BAND-


.Nyanyi untuk diri sendiri sebab takde sape pujuk hahaha!.
.Oke sudah-sudahla tu gelak palsu T__T.



.kamu.
.aku rasa.
.aku jeles.
.dengan dia.




.Oke bye nak layan jiwang.
.Bye blog.

15 comments:

NuMeeQah said...

sabar ye...nanges kot leh wat kita rasa puas....huhuhuh

Syafiq Kadiran said...

oit...jgn nanges lagi...xbes a camni...
pujuk2x~~~~

_naJw@_~. said...

sape pon xkan dpt lupe kksaih lame lagi2 kalau hbgn tu 2=3 thun.xsalh syg de tp bg de ms,jgn cpt gv up! tabh taw jgn cdey2..rmai lg laki kte xjmp..sabar n byk2 doa?syg dr..=)

~ Ann ~ said...

jangannn lalinggku... aku nak baca ape nanti ni?? oowwhhh tidakkk!

syahira ariff said...

alahai sayang
janganlaa nanges
cemburu tue benda biasa jer
jap2 lagi cool laa tue
jgn berhenti blogging
ramai sayang bunbun
termasuk laa syaira sendiri

mehlaa kapel ngan syaira
;]

encik tikus said...

kenape ?

farhana afri said...

xmo la stop cik bunbun..
chill la eyh kamoo...

♥ shiMawar ♥ said...

uiks..nape ni dear..????
takkan le sbb org lain, nk berhenti berblog plak..?

erm..tgh sedih ek..sis suggest bun2 wat le blog private..luahkan sumenye kt situ..sbb bila kita dh biasa menulis utk luahkn perasaan ketika hepi, kita akn rasa nk meluahkan jgk time kita sedih..

tp tak sume bnda kita bleh kongsi dgn org..tak sume bnda kita bleh cerita scra trbuka..so, sis rasa wat blog private adalah cara plg baik..bun2 bleh luahkn sumenye kt blog tu..n insyaALLAH bun2 akn rasa puas hati n lega pas luahkn sglanye..better than pendam sorg2..bleh mkn diri dik..

sis dh wat, sbb tu sis yakin cara ni brkesan..insyaALLAH.. :)

jaytea abdul said...

bunbun! ouh.. jangan macam tu lah sayang.. ai got inspiration for writing from ur blog tau.. tau.. :)

soalan semalam u tanya, ai da ja jawab tau.. check it here :

http://lovelyjaytealicious.blogspot.com/2010/05/best-ke-ada-adik.html

╚► capital S hana ◄╗ said...

haha .
oke , kne pgl scya ~
hua3 .
tamo la benti yunk )':

Cik NeyNa said...

oit..nanti aku nak baca pe??

Epul Azimi said...

satu pergi seribu mari,jgn sedih2 lah,awk masih muda dan masih banyak masa untuk mencari kebahagiaan sendiri,jgn tunggu org bagi ok...:)

Kim said...

tak boleh benti blogging! :) be strong!

miss hav0c said...

saba ye dik

syue said...

kuatkan semangat bunbun. i'll be by your side =) jgn la stop blogging. nnt syue nk baca entry siapaaaAAaa? :O