Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Tuesday, May 4, 2010

CHEESY WEDGES itu umpama lambang cinta kita. Adakah CINTA BUAT KITA sebenarnya?

cheesy wedges membuat aku jadi tersenyum sendirian kerana teringatkan kamu :)


Kepada kamu,

Aku sedih sangat sebenarnya. Plan nak sambut befday kau 6 haribulan ni tak jadi. Plan punya plan, tiba-tiba tak jadi. Bila ebby bagitawu tak jadi, hati ni dah luruh sangat. Terus takdepp semangat. Jalan lemah longlai. Bila aku bagitawu kau, kau punya reaksi pon aku tak faham. Haihhh. Dah nak sambung belajar dah ni. Lepas ni kita terpisah. Jauh. Kau jauh di Pulau pinang. Aku di sini je. Mungkin itu petanda yang we’re not meant to be.



Kau kata, kalau aku suka dekat orang, lebih baik aku luahkan. Biar tak sakit pendam. Kalaulah mudah untuk aku cakap yang orang tu adalah kau, mungkin aku tak menanggung sakit yang kau kata tu. Sakit sampai terpaksa menangis di bawah air mengalir. Biar air mata sendiri pon aku tak nampak.



HAHAHAHAHAHA! Terjiwang sudah. Kakakahhh! Oke abaikan ayat jiwang kat atas tu. Tu intro gila-gila je. Bhahaha! Aku nak jawab tag sebenarnya ni. Banyak betul tag dalam list menunggu ni. Kekeke;P perahsan fofular limaplohpat saat wakakaka:D



Tag dari encik tikus yang macho lalalala;P



1. how tall should he be?
- PENDEK pun takpe. Asalkan kiut. Hehehehe:D


2.what hair colour should he have?
- tak kisah jugak. Yang penting LEMBUT DISENTUH. Yawww! Oh teruja. Kekeke;P


3.what kind of personality should he have?
- manja, hurmmm tak sombong dan tak nakal kot. Oh ye, perlulah AKTIF bersukan juga. Hehehehehe:D


4. older or younger?
- YOUNGER la. Aku dah penat ditipu oleh someone older. Hohoo:D



5. what film actor should he most be like?

- Ntahle. Macam yang atas ni pon takpe. Iklan nuffnang neh aku cilok. Cerita ROBINHOOD. Sebenarnya ku tak mementingkan rupa hokayy! Macam pokcik ni pun oke jugak hak hakk.


6. what singer should he most be like?
- tak perlulah kot. Lagipun suara dia dah cukup membuatkan aku teruja. COMEL-COMEL gituuuuuu. Kekeke:P


7. do they need to cook?
- Tak payah jugak. Selalunya AKU YANG MASAK UNTUK DIA. Hehehe. Suka tengok dia makan masakan aku. Bersemangat yawww! Oh teruja lagi. Kekeke;P


8.what is his best body part?
- PERUT dia!!! Ahh, buncit-buncit! Comel sangat!! Haiyooooo:D


9.what car should he drive?
- hmmmmmm, aku pon tak kisah. Rasa macam dia tak boleh drive. Buta warna la kut. Takpe, kitorang dating naek kaki je lalalala;P baru romentik leh MAEN KEJAR-KEJAR. Hehehe:D


10.what one thing completely turns you on?
-TANGAN dia. Ehemmm! Lembut-lembut. Rahse nak ramas-ramas selalu. Bhahaha! Oh gatalnye aku lalalalala;P


11.who was the guy on your mind when you were doing this survey?
- this guy. Err boy kut :D my chenta hati terunggul dan super duper delicious:DD



=


=


=


=


=


=


=


=


=


=


=


=


=


=


=


=


=


=


=


=


=


=





awwww!!! My ROBINHOOD. Kekekekeke;P comel macam tuannya neh. Hahaha:D nama manja dia si pendek a.k.a dedek. Kikiii. Sebab ekor dia kontot dan dia debab. Bila dia tak nampak selim dia nampak pendek. Kuikuii. Tapi selalunya mak aku panggel dia cipetot laa, robincot laaa.. takde elemen kegagahan robinhood langsung T__T



Dia tido atas bantal bushuk aku dan di bawah surat khabar ataw dia tido atas surat khabar di bawah bantal bushuk aku? Sila teka. Oke kantoi tu bantal bushuk aku wakakakakakaka:D



Bulu dia memang lembut. Sebab dia suka makan biskut keras a.k.a friskies :D baik untuk bulu kucing oke. Dia memang paling manja dan selalu dimanjakan tapi dia sombong dengan aku T__T. umur dia baru masuk dua bulan empat hari. Younger than me lah kannnn. Ekekeke;P


Selalu aku bagi makan ikan rebus je dengan nasik. Aku yang masak oke. Ececececece ikan rebus je pon wakakaka :D yang penting dia suka dan dia makan paling lama. Disebabkan dia sangat aktif makan, jadik perut dia memang comel gila. Bolat bolat ahaha!




Yang arrow kaler pepel tu la my cipetot. Bhahaha! Nampak tak yang perut dia lebih lebar dari yang lain kekeke;P. Tengok tangan dia over masuk dalam pinggan T__T. taktik kotor nak makan banyak. Hahaha. Ekor dia tu paling penting. Seronok untuk ditarik hakhakk:D



Aku tak tawulah pulak kalau kucing ni buta warna kan. Sebab tu asek dop mintak makanan je. Eh ada kena mengena dengan buta warna ke? T__T bhahaha! Tapi takpe, yang penting aku sangat sayang robinhood ku ni. Oh indahnya rasa lalalala:P



12.tag people to do this survey too

Capital S hana :] oh bekas awekku. Haha. Daku lesbo lalala;P
Syue :] bakal madu aku lepas dah berjaya rebut nazim Othman. Kekeke;P
Syahira ariff :] yang ni pulak men rebut-rebut faizal tahir. Ahaks;P
Kim the pink octopus :] akak yang comel-comel tapi bukan sotong. Lalala;P
Shimawar :] sis shima yang selalu bagi komen panjang dan berilmiah. Hehe:D
Arra jasmy :] kak arra yang selalu panggel aku deknon T__T apekah? haha
Norain ishak :] akak yang sempoi tapi tak bagi aku gatal nak kawen. Hohoo!
Cik ecah :] Nah bunbun tag cik ecah banyak-banyak. Kekeke;P

*takde mud nak tag lelaki hahaha:D*

Oke sekian terima kaseyy! Tulung lupakan part intro tu okeh. Hahahaha!



Sekian;)

16 comments:

╚► capital S hana ◄╗ said...

wahhhh~
nme sy yg ptme .
drmu sntiase dihatiku whai bkas kksihku hik3

NuMeeQah said...

sedaaaapnya tgk chessy wedges tuh huhuhuuh

naz said...

saya benci kucing wey haha

dee said...

chessy wedges lambang cinta kami jugak..heheh:)
thanks for chessy pictures..sedapnye..dh lame xmkn....tunggu balik msia baru leh mkn...waaa!!! lambat lagi..:(

cik bunbun said...

@ ? capital S hana ?

haha. bekas kekasih. sampai hati
wuwuwuwuwuuu :DD

cik bunbun said...

@NuMeeQah

haha. silalah lihat gamba tu smpi puas. kekekeke;P

cik bunbun said...

@naz


haha. lupe sudaa la naz. kekeke;P
kamu benci kucing tapi sayg bunbun bagaimanakah? hahahaha:D

Cik NeyNa said...

alalalala...comel...
tapi yang paling mendebarkan jiwa adalah cheezi wedges itu..
adeih...

syahira ariff said...

makacih~
huhuhu
nk rebut dgn bini abg peja taher
jadi bini ke4 pn sudi laa
lalalala
comelnyer cipetot,muda lgi
dia daa tau istilah mengawan?
agagagagagaga
=D

encik tikus said...

kucing ?


xpe lah janji di balas,terima kasih yaa :)

NuR said...

hahah..Mr Robinhood ko tu da curang la..aku baru je dating ngan dier smlm..hakhakXD

syue said...

hahaha. bunbun suka N.O jugak ke? xDD

Kim said...

comelnya robinhood!!! nak sekor boleh? :D hee.tengs for tagging. nk wat skrg ni. lalala~

cik bunbun said...

@Cik NeyNa

hahaha. cheesy wedges tu benda bukan main2ka cik neyna. kekeke;P

cik bunbun said...

@syahira ariff

aaaaaaa.. sungguh blues komen syaira!! hahahaha:D

cik bunbun said...

@syue

sajer nak rebut dgn syue. kekekekeke;P