Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, April 5, 2010

Hey ENCIK MISAI buat hal. Cik bunbun noda dia. Tahahaha:D


Hei heii. Aku rogol encik misai. Kah kah kahhhh:D kenape budak sekarang ni buleh sesuke hati nak rogol merogol. Apekahhh? Hakhakk. Wei ape kau merepek daa bunbun? Innadei?


Ini bukan encik misai. Ini besday boy :DD

Hei kau tak marahkan aku curik gambauu kau. Kau pon suke curik gambau aku yang cumel cumel taruk dekat blog kau. Hakhakk:P


Encik misai = laptop kesahyangan. KONONNYE.



Hei, dia nakal. Obcoz kene rotan dia. Hukhukkk. Bile online jew mesti dekat doploh kali dia hang. Tuhuuuu:(. Dulu takdepp ponnnn. Hei encik misai kenape kau nakal sekarang? Eh kejapp, name encik misai tu nampak macam hencem jek kannn? Ahahahaha:D ade kaitan ke?


Tapi kan, aku nak tanye ni. Masalah HANG ni sebenarnya berpunca dari sistem in the laptop ataw disebabkan internet tak laju? Ataw sebab ade verus? Tulung jawab okeh. Buta teknologi limaplohpat saat T__T


Lupekan masalah encik misai. Aku pergi interviu tadi. Hei heiii, aku punye interviu…….. memang terok. KAH KAH KAH. Motif gelak? Gelakkan diri sendiri. Huuu. Aku memang lemah kus kus kalau bab bab bercakap in public T__T. bak kate kucing-kucing aku, DARAH GEMURUH gituuuuuu:D lalalalala:P hei, macam bangga je darah gemuruh? Ohoii. Memang tak buleh diubati penyakit aku ni.


Yang best mengenai interviu hanyalah, making friends:D haha. Woah woah. *bunyik orang teruja* sikh, Indian, Chinese, malay gurl who is demm funny:D dan juga malay boy yang badan besar-besar tapi mate bersinar-sinar yang duduk sebelah aku tegur aku dan jawapan interviu dia memang memberangsangkan. HAHAHAHAHAHA. Dah keluar aura-aura gatal aku ni. Gagagaga:D hei, aku doakan kau orang dapatlah biasiswa tu lehlagi dat malay boy. HAHAHAHAHA. See, very the gatal ohoii lah bunbunn. :P


Lupekan interviu. Perhatian kepada the befday boy:D enchek fifi aka pipi, yeuhuuuu! ;) hepi befday oke. Lu ade janji sama gua mahu belanja itu big apple lu jangan lupaaaaa. Kehkehkehh:D. hape kess befday boy kene belanje. Hei, ade aku kesahhh? Lalalalala:P


(perenggan ni untuk fifi jek) Semoge panjang umur okeh. Keep in tac sehlalu tawu! hohhhhh. Ni takkk. tyme tyme kau nak tetttttttttttttt je kau carik aku. Hakhakk. Apekah? Tak buleh tulis kat sini open sangat nanti kau merajuk lapan hari lapan malam. HO HO HO:D jangan lupe befday aku. Jangan jadik macam tahun lepas. KAH KAH KAH. (sape yang name dia bukan fifi tapi degil jugak bace perenggan ni sila ketuk ketampiii :P)




Oh ye, Keinginan menulis entry hari ni asek terhalang. Baru jek jari nak mencecah kibod, itu fifi pulak on phone. Hei, dapat free sms n call la katekann. Aku tak pernah gune. Sob sob. Pasal mase befday aku mesti aku dekat asrama. Tahun ni buleh kot :D. lepas tu, baru jek nak tekan kibod, ade dua heko makhluk Allah ni interviu aku pulak pasal interviu tadi. Hei hei, tak cukup ke satu interviu gurls? Haks:P




Dah, siap entry hari ini. Entry takdek isi. Mud blogging hilang ke alam bunian.




p/s: template baru ;) buat kat sini jek. Hahaha. Masih under reconstruction. Aku dah bosan dengan template yang aku ubah sendiri dengan kaler pepel yang pepel tak memuaskan hati aku dan siap buleh keluor banyak taik mata tengok HTML code yang macam tulisan Braille. Apekah? :D what do u think bout da template anyway? :P


sekian;)

18 comments:

Monkey D. Lutfi said...

mekaseh cik bunubn, haha, ak nk mengamok da ko wat hal menodai cik misai pas2 ltak gambo aku, haha

anyway, nk teeeeeet tu ap? ko nk msg ak msg la, sapa soh x msg, nk mgharap ak ja msg mmg lebam la, haha

Zqah Ail said...

tukar template rupenye !

patut laa akak nak bukak ptg tadi
x blh .. huhu

simple n kms layout baru nie =)

zida said...

geli gile ayat intro tu. hahhaa

embun d tengah malam said...

rasa bertuah dia

cik bunbun said...

fifi : memag lebam pom. kahkahh. alahh, aku msj ko pom mesti ko bsy nak mampos T__T

cik bunbun said...

zqah : haha. ramai yg bukak xboleh :P *perahsan fofuler kejap:P* bgusla kalo oke tempalte ni;)

cik bunbun said...

zida : tulah namenye tak pandai wat intro :P hahakk

cik bunbun said...

embun : ape yg bertuah?;) lampi. hahaha

Aus MeLankoLik said...

template kau secomel aku bunbun..
hahahak..mekasih..


Yang best mengenai interviu hanyalah, making friends .. nasib baik


daripade


Yang best mengenai interviu hanyalah, making love , hahahak

cik bunbun said...

aushh: making love tu dah laen macam. kahkahkahhh. blue kejap:P

Arra JaSmY said...

haha..comel template baru.ahaks.dik bawak mngucap yer,tak baek maen rogol2 nih...hak hak hak...:)

akey87 said...

iskkk2...belajarlah interbiu dgn baik...praktis makes perfect..hehe

encik tikus said...

adekah kmu telah delete cmmnt saye? :(

cik bunbun said...

arra jasmy : hakhakk. okeh2. mgucap mgucapp.. hahahahaha:D

cik bunbun said...

akey87 : sudah terlambat yer nasihat ituuu. hahahaT__T

cik bunbun said...

encik tikus : komen yg mane sayangku tikuussss? hahahahaahha:P eseungguhnye kawanmu ini tidak akan mendelete komen kamuuuuuu;)

Zinnera Zahra said...

uhui cik adik manis ;)

saya terasa di situ. di mana ya ? alah, di situ, salah seorang interviewers yang interview anda dalam alam maya. hihi

malam itu saya sangat cuak tahap dewa kerana membaca pengalaman cik sakinah kita itu.

adik manis banyak berjasa pada saya lah ! syukur pengalaman interview saya menarik jugalah.

sila singgap di blog saya untuk membaca entri iu ya ! wee~

Anonymous said...

bunbun,
ko interviu utk scholar jpa ke
nak p ovesi ek?
gud luck