Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Sunday, April 11, 2010

Contest cermin mata tersantek. Weuhuuuu :D eh silap. Maksud aku, CONTEST SPECTICULAR SPECKY;)

Kalau contest cermin mata tercantek sahla aku kalah awal awal. Pasal spek aku buruk nak mekk sekarang. Hakhakk. Calar balar menunggu retak je lagi. Miahahahaha:D dia punye holder yang dekat hidung tu pon hilang seblah wakakaka. *eh kejappp. Betul ke name menatang tuh holder? hahakkk* Hehh, ganas sangat aku ni. T__T


Holder = manatang lutsinar yang dop sangkut kat hidung tu XD


Almaklumlaaa, selalunye satu tahun satu spek. Kirenye setiap tahon aku dop tuka spek sebab aku suke makan spek aku tu asek ancuss jek. Hakhakkk:D tapi spek aku yang sekarang ni dah tiga tahun tak tuka. Hukhukk. Sila kesian oke. Mintak bajet spek baru dah dekat doploh kali aku buat surat rayuan tapi tak lulus lulus jugak hehhh. Kalau bace signboard kat jalan tu bile dah dekat 50 meter baru nampak wakakaka:D


Bebel banyak-banyak pon tak gune, bukan masuk syarat penyertaan pon. Takdepp maknenye CIK PARO suruh bebel banyak-banyak. Ahakhakk:D


Syarat-syarat penyertaannye oke. Moh bace same-same. Lalalalalala:P





- buat entry yang bertajuk "contest specticular specky"- err, tajuk melencong tak pe kannn?;)

- letak banner di atas di side bar blog korang- oppss. sudaaa;)

- link kan banner terus ke blog "kisah cik paro"- oppss. suda jugak;)

- follow blog ni (tiada sebarang paksaan)- oppss. pon sudaXD

- letak gambar diri anda seorang sahaja yang sedang berkaca mata yang menarik (tak kisah pakai spec apa-apa pun.diterima)- sudaaa sudaaaa;)

- suka hati korang nak cerita pasal entri tersebut atau tidak (letak gambar sahaja pun boleh!)- ponn sudaaa:)

- link kan entry yang korang dah buat ke dalam ruang komen- bape banyak sudaaa denggg:P

- tarikh tutup penyertaan 3 MAY 2010 (akan dipanjangkan jika mendapat sambutan)

- hadiah akan diberikan kepada 3 pemenang yang berjaya mencuit hati pengadil.

-hadiah masih difikirkan..




Okehh! So, inilah gambau yang nak masuk bertanding. Hikhikkk. Sila tarek napas semuaaa! Jangan terkezott. Hehehehehehhhhh :D



=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

Tadaaaa!!


Comelnyeee:D anak siape laaa nii ;)


Ehh, mane speknye bedah oii. Hakhakk:D silap, silap. Hahahahaha. Jangan marah ea cik paro dan cik pengadil. Jangan ea marah semua. Kalau marah nanti kene jual:P. Ni mesti kesilapan teknikal. Kahkahh:D

Kita mula sekali lagik oke. Tarik napas semuaaa! Uhhh. Lepassss! Haaahhhhh. Tarik napas lagii! Uhhhhh! Oke, sila terajang aku sekarang. Wakakakaka:D

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

Tadaaaa!!



Anak siape pulak ni bedah??!! Buruk nak mekk. Kahkahhh:D


Sila bagi bunbun menang yer cik paro. Weuhuu. Bukan senang aii nak buat muke slenge sambil maintainkan kecumelan ni. Sangat susah oke. Hahahakk. Lagipon aii pakai spek tu terbalek sile perhati betol-betol. Jangan tiru aksi ini di rumah. Lalalalala:P. muka slenge aku terbaek dari ladang. Kalau buat muka ni depan budak gemok, sah kene penampo jerman. Sob sob. Penderaan kanak-kanak oke. Hakhak:D


Ohh voilaa. Jomlah join contest ni sekali kalau nak kene penyepak:P. Buleh kite menang reramai. Aii namber satu, kau orang menang saguhati. Hakhakk. Oke takk? Lalalalalala:P


p/s : cik paro, kalau bunbun menang, bunbun bagi cik paro banglo dua bijik nak tak?? Satu untuk cik paro. Satu lagi untuk cik pengadil yang cantek manis;) Hahahahahahahahaha:D


p/s 2 : festaim join contest. tehehehehe:D



sekian;)

11 comments:

syue said...

bunbun buat lawak pulak xDDD alala, comel gila pakai spek terbalik ;)

Mr Rulez said...

uit..bunbun..bulat tgk bunbun cam dak2 kocik jer..kiyut lorh..nk sain..hek3..

miloicekaw1119 said...

cik bunbun nak rasuah cik paro ea??
mane boelh..
hehheehhe
guling2 cik paro baca entry cik bunbun..

NichKhun said...

jap2 gambar bwh skali tu pakai spek terbalek ek? heheehehe

Aus MeLankoLik said...

voila bunbun , voila bunbun .
hahahak , asl mke macam mntk simpati , hahahak .

cik bunbun said...

syue : comel ke? alaaa. malulaaaa. hahahaha:P

cik bunbun said...

bulat : hahaha. dak kecik ea;) nak sain pe? hahaha

cik bunbun said...

cik paro: alohh tak makan rasuah pulak. ekekeke:P

cik bunbun said...

nichkun : hahahahaha. yup, terbalek;)

cik bunbun said...

aus : err, sbb mmg muke kategori comel? hahakk

suliani said...

nk tnye ckit ni cik bunbun
nak kene letak banner yg mcam cik bunbun letak 2 ke??? or kene buat banner sndiri