Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Sunday, March 21, 2010

Cik bunbun @#$%@#$$%*&%#$@


Maken lame makin habes idea nak letak tahjuk apeww.


Tajuk yang kat atas tu buleh diconsidered macam perasaan aku yang mengamuk-ngamuk malam semalam ditambah rase nak mencarut-carut alahaiii:P aku mengamuk habis bile malam semalam semua orang nak berahsia dengan aku. Wuwuwuwu. Menyedihkan.


Pendahuluan yang memang takdepp kene mengena dengan entry hari ini.;)


-------------------------------------


Maceh diucapkan kepade kak ARRA JASMY yang chantek kerana telah berkenan menghadiahi bunbun award inihhh. Muah muah. Flying kich untuk kak arra;) *apesal macam gedik lalala:P. Aku yang menaip ni rase nak tercabut bulu bile bace balek miahaha:D




1.Thank & link the person that gave you the award
2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
3. Contact said Blogs and let them know they've won the award
4. State 7 things about yourself.



7 PERKARA YANG PELIK-PELIK MENGENAI CIK BUNBUN YANG BAEK. *Baek tu ade kene mengene ke? Lalala:P


-aku lagi sukew komik dari novel. Dari umur aku lima tahun aku dah ngade-ngade merengek-rengek mintak dibelikan komik doraemommm. Gagaga:D aku yang influence kawan sekola rendah untuk minat komik conan. Dah besau-besau ni aku lahyan bleach dalam kreko pulokkk. Miahaha:D-


-aku tak ade meja belajar ponn dekat rumah. So, dari kecik aku suke belajar secara meniarap bukan dekat meja. Bila dah besau-besau, aku kene bace buku sambil baring kalau tak, tak buleh mahsuk. Gagaga.:D-


-aku suke explore barang-barang elektrik dan elektronik sendiri. Tenet ni ponn aku explore sendiri sendirian berhad. Tapi, satu benda yang aku tak reti-reti nak guna sampai sekarang adalah, mesin basuh otometik. Wakaka:D mesin basuh manual aku reti pulokkk miahahaha:D-


-dulu mase kecik-kecik aku kurus gedempol selalu underweight jekk. Aku setat gemok cicak kuben sehjak aku dop kampung sebuhlan mase aku darjah tiga. Tak pernah ade berat badan ideal. Harharharr:P. oke ni memang tak lawak. INI MEMALUKAN OHKAYY!!-


-aku ni buta jalan. Tak pernah ingat mane-mane jalan yang aku lalu bile aku naek kereta. Tapi kalau aku jalan kaki, aku buleh hafal jalan tuh. Mungkin ini sebabnya aku belom belajau driving lagi kot? Ahakss.-


-aku ni kaki bangku. Tak reti maen ape-ape bola ponnn atau lebih tepatnye, tak tawu ape-ape suhkan. Wakakaka:D bola jaring ponn haram jadah aku tawu. Kalau shoot masuk jaring, itulah namenye KEBETULANNN. Ahaha:D tapi kalau congkak aku tawu. Hakdehhh. :P-


-aku tak reti naek basikal teettttttttttttt. MEMALUKAN. Ahaks ahakss:P-



15 TOLAK SEMBILAN TINGGAL 6 ORANG JEKK.


Aku pendekkan jadi 6 orang jekk bulehh kannn? Macam blank kapla otak nak fikir sampai 15. Miahaha. Malas nak fikir taknak mengaku ahaks ahakss:P


1 syiera
2 shahira ariff
3 cik ecah
4 encik tikus
5 teh’a
6 chemay


Sihle terima ini award okehh! ;)


-------------------------------------


Aii ambek kesempatan nak tempek award ni kat sini. Lalala. Merahjok sembilan bulan sepuluh hari kalau MISZNIERAH tawu aku baru nak letak. Gagaga.:D jangan marah misznierah, bunbun terlupe ahaks ahakss. Dah tue lahh katekannn. Ekekeke:P



Award dari misznierah cayang;)


p/s:aku semakin kesuntukan mase nak melawat blog orang laen sambil membaca entry. Hukhukkk.



Sekian entry pertama malam ni:)

10 comments:

embun d tengah malam said...

hehehhe..biat btul tak reti naik basikal

miss lolly a.k.a luvfareda said...

olaaaaaaaaaa beauty~

cik bunbun said...

embun d tengah malam: wuwuwuwu. tak baek u gelakkn. wuwuwuwuuu

teh'a said...

my name ade!! bersmgt nk wat! +D
huhu..thank q..

encik tikus said...

walaupon aku xpaham ape bende kat atas tuh,tapi aku rase terharu!
bile mane name ku tersenarai,hahak
thanx cik bunbun oii(roti ban)
:P

syahira ariff said...

bunbun!!
alahaiii,,,sayang bunbun!!
tak sangka sy pun termasuk gak
friends forever bunbun,heee~

p/s:saya pun buta jalan gak,kalau nk jalan2 kena explore jalan kaki ta leh drive ,huhuhu

cik bunbun said...

teh'a:bgus2. bersemangat ea;)

cik bunbun said...

encik tikus: whatttt, tak paham? lempang kau kejap. ekeke:P

cik bunbun said...

syahira ariff : syg me? wuhuuu. tak sgke ade geng bute jalan. wakaka:D

╚► capital S hana ◄╗ said...

ehh ,
sayakah itu ??