Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, March 22, 2010

cik bunbun update dengan sedikit perkongsian. tahjuk skema takot ke tidak??;)


malas nak update malam ni buleh tak? wakaka. buleh siap maen tanye-tanye lagik hape kessss! miahahaha:D


aku busy belogwalking hari ni. fesbuk pon aktif. YM pon hyper. hahakkk. ingatkan nak wat tag malam ni tapi macam tak sempat. ekekeke:P

gambauu maen aci cilokk jew dari folder sambil jari menaip entry dengan kelajuan 200km/h. wuhuuuu. laju aku taip ni tawwwwww! ahakss.

p/s: luv u so mach la nicholas. ekeke;)


Hari ni budak gemok tuh sehbok nak tengok aku belogwalking, siap usha aku ym dengan calon-calon suami aku lagi. Hahakkkk. Sabo jek eden. Dia sebuk-sebuk nak tengok satu belog ni dengan entry yang memang menarik.


Kau orang pon tengok jugaklah. WAJIB!! Ekeke.


Klik sini oke!


Tak rugi tambah ilmu ponnn;)

aku update cikai-cikai hari ni tapi aku harap kau orang bukak link tuh dan renung-renungkan ohkayyy!



sekian entry paling pendek dari cik bunbun yang busy untuk setakat ni!;)

busy kemendenye kannnnn. hikhikkk:P

7 comments:

Zqah said...

bahaya2 ..

dunia skrg , sema boleh jadi !

minta2 tak menjadi ...

embun d tengah malam said...

ok juga itu blog..patriotik ader skit

F U N F A B U L O S I T Y said...

busy ke cik bunbun oi-haha
busy gak lah tuu-dex pun bz nak balas semua2 ni-jasemu dikenang-hehe ;D

Anonymous said...

cool..

Try out this link;

www.fdausamad.blogspot.com

Read few entries, you'll find it very funny and interesting.

Seriously!

Arra JaSmY said...

haha..lap u too nicholas..:)hak hak hak.

╚► capital S hana ◄╗ said...

hehe .
bajet busy .
entry kontot pown jadikk .

♥ shiMawar ♥ said...

haha..ni kira entri pendek ek..? klu panjang, ntah cmne le tu..haha.. :D