Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Tuesday, February 23, 2010

Wujudkah bunbun craft school ?? wujudkahh?? Ngihahahaha.

Ngihahahahaha. Ade sorang kawan aku kata, cara aku gelak ni stok jahat gilew. Ngihahaha. :D jahat kew? Aku rase macam still nampak sweet je aku ni. Lalalalala. Kes perasan tak habes-habes. :P


rase nak babap jew sape yang cakap macam tu. Auu! *tetibe. Naseb baekk dia tak bace belog aku. Kalau tak, sape minum oren, raselahh orennye. Ngihahahaha! Yaw! :P


Cik bunbun nak release bookmark kedua dan ketiga ni. Sila rujuk tajuk entry. Ade kene mengenakahh??? Lu pikir sendirik oke. Ngihahaha. :D


Ini depan dia. Seperti biase, pepel itu wajib. Ngahahaha :D



Ni pulak belakang. Rase macam ade yang tak kena siket. Lalalala :P tak pedulik! Janji lawo. Erk, lawo ke? Ngahahahaha. :D



Ni pulak ekslusif dari bunbun. See, haku dah kate, pepel tuh wajib muakkad. Lalalalala :P hotak pepel aku ni. Bukan hotak kuning tawu!



Ini pulak bila di tengok dari belakang. Tersangat pink haku pon tatawu kenape. Haiyohh.



Perlulah menggunakan nohvel kesahyanghan sebagai model yaw! Suke suke!! ;) hlovate, sila bace belog ini, saya peminat kamu. Hikhikk. :P




Ni care nak guna. Cume masukkan page yang nak tande itu. Ade fahamkahhh? Lalalala :P




Hape kene mengena dengan bunbun craft school pon aku tatawu. Ngeh ngeh. Senang cerita, aku nih berangan nak bukak craft school. Berangan haje keje aku nih. Mihahahaha. Takpelahh, daripada takde impian.


Sekulah tu nanti, ade drive thru untuk kaunter pendaftaran. Harharr. Sangat pelik. Biar nanti nak daftar pon senang. Sape yang salu rajin komen entry kat belog pepel yang pelik ni pulak akan dapat harga member. Ngahahahaha. Hao liao! *tetibe. Tarak paham ehh? Maksudnye, rajinlah komen entry aii hokayy!! Auu! *tetibe lagi :P


Kat sekula tu nanti, aii akan ajar semua kekanak termasuklah remaja tue bangke hinggalah kepada warga nenek-nenek dan tuk wan-tuk wan yang dah buhsan menjaga ayam itik di reban. Ngihahahaha.


Daripada tak reti pegang gunting, tangan kanan, tangan kiri, gune kaki pon akan terer nanti. Harharharr. Pe kess pegang gunting guna kaki. Lalalala :P Daripada tangan kahyuu semacam, teros boleh menari tarian mak yong pulakk. ngihahahaha :D



dan daripada tak reti nak sapu gam asek tumpah-tumpah jew, lepas belaja, nak gam tak payah gune gam dahh. sangat handal kaw kaw lahh. Sebab cek ajauu depa gam gune ayak liyor. Ngihahahaha. Sangat jijik. Euu!


Tetiba aku berangan lagi, kali ni berangan jilid kedua, bawah subtopik, bile kau nak habes berangan ni cek bunbun oii!! Ngihahaha. Bunyinye cenggini, aii rahse nak jual pulak bookmark-bookmark tersebut. Sahari jual sefuluh ribu. Seminggu dah tujuh fuluh ribu. Tujuh fuluh ribu darab dua hengget untuk satu bookmark. Auu! Sila kira sendirik!!


Gila kaye eden. Ngihahahaha. Sangat hebat impian cik bunbun kan? Kann?? Kann?? :P Hadehh. Ade ke yang nak beli. Kihkihkih. Dush! Ermm, sesape nak tengok bookmark pertama, sila klik sini.



Tazkirah hari ini :

Setiap niat yang baik akan diberi pahala walaupun belum dilaksanakan. Setiap angan-angan buhsuk hati belum dikira dosa selagi belum dilaksanakan. Hau hauu. Subhanallahh, sangat pemurah Pencipta kita. Cik bunbun sudah menjadi ustazahkahh ??

Jadi, hari ini, cik bunbun memasang niat mahu habiskan dua mukasurat itu Al-Quran. insyaAllah. Jangan renung dan bace sahaje, mari beramal bersama oke ;)


p/s : patutkah cik bunbun menjual itu bookmark? ehem. ehemm. ade sesiapa nak?? lalala :P

p/s 2 : lagu hari ni berunsur keinsafan siket. Biar kita muhasabah diri. Yaww!




Sekian daripada ustazah bunbun ;)



*tetiba rindu itu ebby, mano dio. tak unlain YM. hohooo. ade sesiapa nampak ebby?

12 comments:

naz said...

buka bisnes je lar ;)

cik bunbun said...

haha ;) maybe.

zh-ena said...

kreatif gak cik bun bun nie

~ نورحياتي ~ said...

cik bun bun mmg kreatif..
buat ahh online business..
ngehhh~~

Ashraf Yusof said...

cik bunbun, terbaik punya!!!

cik bunbun said...

oww.. terime kasih!! ngihahaha

cet, bajet menang award aku ni.. lalala :P

Jul's said...

ha...kretip...kretip....teruskan usaha anda (sambil buat intonasi ala2 Guru Besar)
hahahhahahha

Jul's said...
This comment has been removed by the author.
F U N F A B U L O S I T Y said...

wahhh-best tuu-cantik n kreatiff ah cik bunbun- ;D

chemay said...

chanteq bookmark tuh..
kasi chemay buleh kew??
ngeee :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

nak shatuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

MIAHAHAHAA.

cik bunbun said...

jul's : hoho. guru besar? alamakk. besarnye. hii


funfabulousity : wahh, itu sy tawu. kihkihh


chemay : nak ke? buleh je. ahakk


miss lolly : bagi kiss pipi dulu. hakhakhakk. goli eden