Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Thursday, February 18, 2010

Siapa kata benda tajam-tajam tak comel. Comel ajer. Tak percaya lahh tu

Memula tengok ni. Comel je. Harharr. Okelahh, tak tajam pon. Fluffy aderlah kann. Hekk.



Tengok kawan dia ni pulak. Tajam, dan cumel. Alololololooo. Tha cende hao ke ai. Hakss. Ini mamalia oke, spesies hedgehog. Anak sedara sonic yang kaler biru tu. Kalau tak tawu sape sonic the hegdehog tu,sila google sendiri. hekk



Ini pulak benda tajam-tajam yang kau orang suka. Ada yang tak suka ke? Cepat angkat tangan. Memang rugi sape yang tak suka. Kalau nak ponteng kerja ke, kelas ke, sebab malas, makanla bende ni sepuluh bunjut ke, tiga ribu bunjut ke, insyaAllah demam sampai mati. Hahahahaha!! :D bende ni tak payah ajar pon kau orang tawu ye dokk? haihh.



Oke, sekarang, sape kata benda ni comel? Ikan buntal yang comel. Bahahaha! Comel ke? Sebab benda ni lahh….


Aku dipanggel BUNTAL. Apakahhhh?? Dunia yang kejam. Nak kata bulu hidung aku tajam pon tidak. Bulu roma pon tumpul jek. Hahahaha :D




Cuba teka apa yang sama

Oke, mulut tuh tak tahan. Sama ker?? Lalalalala :P



Aku marah kalau orang panggel aku buntal. Free ajer kene penyepak karang. Bahahaha! Kalau bun atau bunbun tak aperlahh, sebab cik nunun kata, nama bunbun tu ada nilai komerSIAL. Bahahaha! *redha tunjuk mulut seksi aii tuh. harharr!:P


------------------------------


oh yerr.. aku bercadang nak tukar background blog ni. bagi cerah sikit, senang nak bace nanti. hahaha. lagipon ni aku buat sendiri. so, ape pendapat kau orang? oke takk? ataw aku should stick kepada background sedia ada?


inilah rupe background yang aku design sendiri. sangat sukew stripe hokayy! hikk :D

dalam kesempatan ini cik bunbuntal ingin membuat pengumuman oke. lepas ni, semua follower akan di link kan supaya senang nak keep in tac. uhh. dah buhsan ke? sorilahh entry kali ni tak berinformasi. sejak bila entry aku berinfomasi pon tatawu. lalalalala :P

oh yer, ramai yang tertanya-tanya sape lelaki jambu pilihan aku dalam entry yang lepas. hahaha. nanti aku buat entry khas pasal dia oke.. tunggu~ hek :D


------------------------------------


p/s : jangan panggel aii buntal oke, nama tuh satu doa. Kalau panggel aii bunbun, mesti aii jadi comel seperti nama bunbun jugak. Hakkptuih! Heh ;)

p/s 2 : kalau aii merajuk, maka terjadilah kejadian mulut buntal yang begitu unik seperti di atas. mihahahahaa! :D




Sekian untuk kali ini.
takde idea bagus untuk hari ini. ;)



*aii berpantun ke tadi?? cewahh. hahaha. apekah ??? :P

tengok iklan sampai kau orang muntah oke. hakhakk.:D

jangan lupa join contest teka mata cik bunbun

11 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

hahaha.. ikan buntal yg comey! ngee^^

biawak said...

comel2!!cik bun bun pun lg comel!!!=)

Jul's Bini Jae said...

yg stripe tuh pun lawa gak...nampak cerah...tukar2 jer ikut suka ati..janji bunbun epi...yeaaa yeahhh..!!! hahaha

miloicekaw1119 said...

tu la nama asal cik bunbun ea??
pecah rahsia..

layout tu,dah ok ape.
tapi ni kn blog cik bunbun..
jadi suke ht la..
yang pntg wane pepel tau!!

i like wane pepel tau!!

Abcdeftyyhahh. said...

wah design sdiri? cantek ! :D

cik bunbun said...

maisara pot! pot! : sape comel? cik bunbunkahh? :P


biawak : haha.. bgus2. satu tornado kiss utk biawak. mihahaha :D


jul's bini jae : hurmm.. takot korang tanak bace dah bile da tuka.. hahaha

cik bunbun said...

miloicekaw1119 : harharr. peminat pepel tegar ni. ;)


abcdeftyhahh: hehehhh.. tengs. auu.. kembang lagi. :P

Qisha said...

comel la ikan buntal..bubun pun cumel gak..layout pun comel..yang penting purple:)

cik bunbun said...

qisha : hahaha.. sume comel senang cakap.. comel ke layout ni? huhuu

Papa meow said...

yg ini pn cantik, klu tukar pn cantik juga, cumel landak tu, BunBun pn cumel jga.

Nk juin kontes tp masa x mengizin kn, lg pn x reti teka2, mesti salah pya ~wuhuhu

cik bunbun said...

papa meow : hahaha.. alah papa meow. tembak ajer. mane tawu betol