Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, February 1, 2010

Kalau kau jerry biar aku jadi tom. Biar kita jadi tom and jerry. Ececece :D

Aku da tunggu dua minggu sejak drama momo’s love tamat di 8tv sejak 10 januari. Aku punyelahh tunggu citer down with love yang ade pakwe aku si jerry nih. Sila amek perhatian, aku Cuma jadi makwe dia bila aku berangan pergi taiwan jek. Bila kat malaysia aku still single. Ececece.. perlu juga menyatakan. SAYA SINGLE. Haha :P

Klik sini untuk lihat JERRY di tempat ke berapa di hati aku.miahahahaha!!

Aku tunggu punye tunggu, tapi yang ade Cuma the making of down with love jek. Memang tak bengkak hati ni.. hahaha :D tapi aku enjoyy je la pasal pakwe aku ada. Kalau tak silap hari bulan memang kene tampa ngan pakwe aku. Lalalalala.

Tapi dalam the making tu, si Ella ni bukan maen rapat lagi ngan Jerry aku. Auuuu!!! Aku jeles!! Sebenarnya, Jerry yang rapat-rapat dengan Ella. Terpaksalah aku menerima kamu sebagai madu. “sampai ati abang Jerry wat adek bun macam ni!!” lalala :P

Tengok je la betapa rapatnye diorang kat luar set.

Sila klik untuk lihat saiz dinosaur

Dalam drama memanglah rapat kan.. beruntungnye kau ni Ella. Patotnye aku yang amek watak tu. Aku saje je tolak offer tu pasal aku tak nak media gosipkan aku dengan abang Jerry aku. Gagaga :D



saiz gajah pon ade


naseb baek si Ella ni comeyy gak macam aku. Padanla nak jadi madu aku. Haha. Sila sepak terajang aku,jangan malu.



Ni plak aksi-aksi dalam drama yang aku memang belom tengok pasal drama ni pon baru release tahun ni. Kalau tanye kat pakcik youtube, memanglah tak ade.haha :D



Klik untuk saiz dinosaur.


Masa tengah penggambaran tu, kebetulan pada masa tu adalah besday Ella. Antara besday wishes dia, dia harap drama ni akan mendapat sambutan ramai. Agaknye sebab tu drama ni meletop kat blog aku walaupon aku blom tengok lagi. Haha. Jadi, marilah beramai berduyun menonton madu dan pakwe aku di 8tv ari sabtu jam 6.30 petang okayy. ;)




Nampak tak bunga kaler putih kat sebelah Ella tu? Jerry yang bagi tu. Takpe.takpe. aku tak jeles. Jerry bagi aku ros merah taw!! Perasannye kau cik bun oi!!haha!



Gambar jerry perlulah diklik untuk saiz infiniti. Lalala :D


Ensemm btol dia pakai kot. Lalalala… bawalah aku pergi.. dari sepi hidup ini.


Tengok mulut jerry tu. Comel. Haha :D
Lelaki Nampak sweet bila layan budak budak. Ehem. Ehem.

P/s: kalau minggu ni takde lagi cerita ni, aku potong kuku aku! Tengokla! :P

2 comments:

zaza said...

I PUN MINAT JERRY..

cik bunbun said...

hahaha. minat ke? okey. jom gado. haha :P