Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Saturday, February 6, 2010

Entry howt oleh cik bunbun. Howt di sini bermaksud terbakar.terima kaseyy!


Pernah tak ada orang minat kau orang? Erk. Obcozla ade. Kamu-kamu ni kan cun melecun dan segak bergaya ala-ala remaja bangka lah katakan. Apakahh remaja bangka?? Kuikuikui :P

Dengan bangganya saya ingin membuat pengumuman wahai sekalian rakyat jelata. SAYA ADA SECRET ADMIRER. Hahahahhh! Bangga. Bangga mak melahirkan aku. Solstis musim bunga btol aku ni. Lalala :P

Bangga kemendenya mende-mende lahh. Peminat aku la konon. Nama aku jek dah salah. Sejak bila nama aku FEZA pon aku tak tau. FEZA?? Ala-ala artis, tapi tu bukan aku okehh. Siap boleh kata aku ni perempuan melayu terakhir lagi. Ape motif kau ha?? Saje nak perli aku lahh tu. Perempuan melayu terakhir. Geli-geleman bulu ketiak pak cik din. Siapakahh? Hahaha.

Banyak email dia hantar kat aku. Mana dapat email aku pon aku tak taw. Erk. Dia baca blog aku ke?? Hurm.. I don’t think so lah. Tapi aku tak pernah nak spam dia pasal aku saje nak tengok ape lagi yang dia akan hantar bila aku tak reply email-email dia.

Mostly email yang dia hantar berunsur nasihat. What the jahanamnamm. Erks. Saya tak mencarut. :P tapi kalau da hantar banyak-banyak email macam tu mestilahh orang nak taw siapa penghantarnya kan.

Dan sila ambil perhatian yerp, dia suruh aku panggil dia ABANG. Erk, pakwe aku pon aku tak pena panggel ABANG. Hahaha. Sejak bila aku ada pakwe pon aku tak taw. Lalala :P tak cukup ke sorang abang kat rumah tu yang berebut segala-galanya dengan aku? Aii cuma akan panggel ABANG untuk husband aii jek. Hahaha. Kecewa abes sume yang pasang niat nak kapel dengan aku. Warhh! Ade ke??kuikui.

So, kawan aku, F, dia pergi siasat sape yang rabun minat kat aku tuh. Lalala :P dia siasat kat myspace dan Friendster (dulu fesbuk belum femes. Harap maklum) dia pon search siapakah gerangannya AZMAN ISMAIL. Hambek kau. Femes kau dekat blog aku. Femes ke? Hikhik.

Silakan search jugak ye. Sape AZMAN ISMAIL ni.nak search kat google pon boleh. Manelahh taw dia ade belog ke. Buleh jugak aii kenal-kenal dengan dia.hikhik :P. Kat myspace dan friendster, dua-dua tadek gambar dan maklumat tidak lengkap. Malas aku nak amek taw. Aku cabut label SECRET ADMIRER. Aku taruk label PENYIBUK. Lalalala :P wat du aii careee!!

Kepada encik AZMAN ISMAIL, kalau nak minat kat aii pon, plis take note yer, name aii bukan FEZA. Go back n practice sebut name aii betul-betul. Tahun depan bulan 3 buleh cuba lagirk. Lalalala :P


Adakah ini AZMAN ISMAIL a.k.a PENYIBUK?

Aku pon tak taw. Pasal aku cilok gamba ni kat mespes sape tah. Hikhik. Seksila bibir u. ahakss

p/s : dah lama dah nak tulis entry ni tapi asek terlupa jek. Bila aku baca email dia baru aku teringat. Terima kasih ku ucap untukmu lahh kan. Ekekeke :P

p/s 2: hapuskan penyibuk! Hidup bunbun! Perlukahh? Gagagagaga lady gaga :D

8 comments:

Qisha said...

wah adik akak ni ada peminat si bibir besar..ingatkan nabil raja lawak tadi..tapi kalau nabil ada pekej lain gak telinga piring astro..ampun nabil:)

cik bunbun said...

hakhak.. bukan nabil.
tak minatlahh bibir besar. yang sedang2 oke.. hahaha :D
tapi kalo nabil memang best. kihkih.

mcjust.lol said...

wahh~ aku paham cik bunbun punye prasaan bile ade secret admirer yg mcm nih~ dh mcm pnyibuk bile dok anta2 email slaluh kan? hahaha. nsem nye die cik bunbun~ lalala~

cik bunbun said...

mcjust.lol : betol2. saket hati sangat. kalau hensem saya bg kamoolahh.. hikhik :P

oranglidi said...

sikret admirer ? haha.

cik bunbun said...

oranglidi : tak caye orang ade sikret admirer lah tu. hehh. xpe,xpe.. hehe :P

♥ shiMawar ♥ said...

meletop siap ade secret admirer u! :)

n siap dpt special entri drpd bunbun..kelas gitu..klu gitu, sis pn nk minat bunbun gak le..nnti wat entri utk sis ek..hehe.. ;)

cik bunbun said...

shimawar : hak2 oke akak. spesel punya. hehe :)