Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Sunday, August 23, 2009

seronok.tahu? [cameron highland part VI]

masuk ini jer da 6 en3 utk cameron hingland.. sampai hari ni masih teringat-ingat.. huhu.. windunyer.. sume yang menyertai lawatan ni merasakan yang same

this is what nawa said to me while YMing:

ak bgun2 tido pg td...tringt suasne kt aprtmen...hahahaa..induu~!! ak induuu~!! waaaaaaaaaaaaahh~!!! pk cik bas~!!!


aku pon rase cam tu jugaklah..eyh nawa..jgn risau..aku da edit ap yg ko ckp tuu..bahagian yg censored sume da potong..haha

en3 kali ini.. saya, CIK FAHERAH BUN akan menceritakan tentang tentatif program.. (wt muke poyo)

KHAMIS

pgi MARDI, petang.. makan malam+shopping souvenir



makan kat gerai.. gne duet yg dy bagi tuh.. 50 ringgt


*sgt lapar~

malam.. xde aktiviti..dkat apartment,mandi, solat jama'n qasar,sembang2,tengok tv

JUMAAT
bekfes di apartment,bertolak ke auditorium MARDI utk post mortem program skor A

aimi,pija, n hamra~

ktorang sembang2 kat blakang tym post mortem..huu

makan tengahari,budak laki gi semayang jumaat

petang,patotnye pg ladang teh BOH.. tpi tmpat tu tutup sempena anniversary.. so,ktorang pgi KEA farm.. shopping sayur+strawberry+souvenir lagi

nila KEA farm..

pastu gi pasar utk cari makanan utk sahur..







disebabkan tak banyak makanan,jadilah kami play around sekitar pasar macam ney.. haha


last2 ktorang pgi kat tempat yang bese makan tu utk cari mknn utk sahur..

malam, pgi solat terawih.. xpna pgi solat terawih naek bas.. huhu..

sebelum bertolak~

suasana dalam masjid..

tak pna aku solat pakai sweater..huhu.. sgt sejuk tawu!





ble balek,terlepas cite NUR KASIH.. haha cian giler.. n aku abeskan mase malam tu dgn gayut kat tepon.. huu


SABTU

sahur ramai-ramai.. xla ramai sgt.. hahaa.. phm2 jerlah~~ :P

tros kemas barang utk check out..

destinasi terakher, ladang teh BOH..+kilang+shopping teh pelbagai perisa

haa.. kantoi x pose!! haha

tipu jek gamba tuu.. saje suh dorang posing mcm tu..


kemudian terus bertolak pulang~

No comments: