Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Sunday, June 28, 2009

hari itu...

19 jun~ my befday larh.. dari malam tu dah ready awal2.. pasal aku takot kecewa.. hahaha.. pasal aku taw my best fren sorang pon xkan wish my befday.. hmmpphh.. taktik dorang same je tiap tahon.. haha..

tahon lepas.. dorang sambut befday aku.. tym 2,aku xtw pulak yg dorng nak sambut.. siap ade kek ag.. dipendekkan cerita, ade ke patot sambut befday aku kat koridor tingkat 2 tepi tangge?? romantiklarh tuu.. haha. duk ramai2 kat situ. pastu bedal kek 2 ramai2.. macam beselah..style abnormal,cekau gune sudu je.. xyh potong2..

adehdeh.. kat atas kek 2 siap tulis..

======== FAHERAH LUV _ _ _ _ ========

ngueh3.. sapela yg malang tuu.. ;P tapi xde plak tulis epi belated befday ker.. aduyai kawan-kawanku..


hurm... tahun ini...

saje je tunggu kol 12.. sbb nak wish kat diri sendiri dulu.. hahaha.. then terus tidoo... faherah mimpi...

MIMPI ARWAH AYAH..

soo sad.. dalam mimpi tu.. faherah panggil ayah.. sebab baru teringat pasal father's day.. tapi ayah x dengar.. dy terus pergi.. sedih... perasaan ditinggalkan.. n i cry after i woke up..

dah dah la tuu!! adoidoi.. sedih2 pulak.. hmp:)

hmm.. ari tu ari jumaat..

-bangun je pagi tu tbe2 ternampak ade orang lekat sumting kat cermin dalam loker tu..abes 2 camne aku nak mekap?! haha.. atik oii~




-kat skola ramai gak yg wish.. norasidah siap wish depan pagar asrama lagik tuu..

-pegi kelas seblah pon dorang nyanyi epi befday

-syed jahat.. dy cakap ari tu tak wujud dalam kalendar dy.. haha.. asam btul~

-hmm.. ade gak orang yang dihubungi dengan PUBLIC PHONE SKOLA kat depan pejabat tu..n dipakse nyanyi lagu befday.. haha.. anything to make u happy my dear faherah~

-dak penyu 2 pon de wish gak.. tapi saje wat2 x dengar.hee..

-rahmah pon ade gak wish..

-my bro pun aku kol.. juz nak informkan pasal sms free ngan kol free 2.. huhu.. aku cakap kat dy,klo nak gune,gune jelarh.. tapi............ skali aku balek,tengok call log kat enset tu,bukan maen byknye lagi.. sape2 tah dy kol.. 20 jun pon ade.. 21 jun pon dy gune.. ni da lebih2 ni.. haha baru semalam dy tanye, "ko nak adiah ke" aduyai abangku~ MEASTILAH NAK!!

-malam 2.. tym nak tido.. tbe2 nampak satu kad atas katil.. kaler hijau.. bende 2 kan besar.. aku ingatkan my bes fren yg bagi.. tapi.. hampeh.. haha.. kad tu dikirim oleh ahli BILIK A210 YG DITINGGALKAN.. maksudnye.. bilik tu dulu sebelah dorm aku jeh.. (A211) tapi ktorang sume satu bilik da pindah dorm laen disebabkan masalah teknikal -lampu-siling-tombol-macam2.. neway~ thanx alia n A210~~




-Sebelum tido tu.. bace buku WOLF ISLAND yang pinjam kat lupi 2.. tepat je pukul 11.55, ade orang datang.. bagi kad.. "saje je nak bagi lambat2" boleh pulak~ padahal dorm seblah je.. aku taw dy baru buat kad 2,sbb sebelum 2 dy datang dorm n nak pinjam gam..haha.. ASIAH~



-esoknye,pegi prep pagi2 tu.. rupenye ade present kat bawah meja.. xde name.. penat je meneka.. dy bagi biskut cotelat.. sedap~ tapi faherah tak makan lagi sbb x tw sape yang bagi.. suspeknye DIYANAH.. 2 ari pas 2 baru aku makan.. tu pon aku g tanye kat dy "ko eh yang bagi?? cepatla ngaku.. aku nak makan.. tengah lapar ni" adehdeh.. terdesak~





-ari ahad pulak..tengah blaja kat dorm.. tbe2,ble pandang kat katil,ade satu bende asing.. katil aku kan kat bawah.. pastu kat atas 2 ade besi-besi 2.. ade sumting tergantung kat situ.. hehe..COMEL~!! bintang-bintang..by beloved adek2 dorm yang bagi.. n not my beloved ATIK yg buat 2.. ngueh2.. ske je aku marah2 dorang.. "ape bende yang menyemak kat katil orang ni??!" padahal dalam ati suke..




hmmm... aku rase macam tiap-tiap ari lak befday aku.. hee.. tapi....

KAD KE.. KEK KE... ON BEHALF MY BEST FREN XDE LAGI.. HAHA..

xpe... faherah da agak da..

No comments: