Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Saturday, April 4, 2009

welcome to A110!!

welcome to my dorm!!



ni bilik aku tym fom 4.. zaman muda-muda dulu.. hehehe (sekarang pun muda lagi ;)) tema bilik ni ialah fantasy land..





klo nak taw betapa fantasinya bilik ni.. lihatlah pada bot-bot yang belayar di lautan bintang tu.. isn’t it look nice??



carta organisasi pun diilhamkan dari cerita jack dan pokok kacang gergasi.. ala.. yang naik kat atas awan tu.. hee… (boleh nampak ade mate gergasi dalam rumah tu)


buat pengetahuan sume orang.. akula yang in charge untuk menyiapkan keceriaan dorm ni.. (bukanla nak bangga..haha) hmm.. beauty tu bukan bermaksud saya cantik taw.. tapi tu adalah nama lain utk ajk keceriaan..




ni pulak gambar kat locker.. bukanla nak kate cantik.. tapi memang cantik pon.. hehe.. munie yang lukis.. bukan aku!!(sumpah aku cuma reti lukis orang lidi je..) haha




ni pulak gamba kat tepi dinding tepi katil..ape yang istimewanya pasal gamba ni? Tym tu kitorang tgh tgok magazine yg ade wedding gown.. so, kitorang pun pilih our faveret.. (n this is mine! )n munirah la yg transfer gamba model dalam magazine tu jadi ‘kitorang’




ni pulak besday kitorang.. buat macam cupcake tu jatuh dari langit n tadah pinggan kat bawah tu… nyam nyam..


Ikan yang berenang kat siling??




sebenarnya arah pergerakan ikan ni menunjukkan arah kiblat taw.. huhu.. (macam suke solat kat dom je.. haha)




kat katil pon kitorang hias baek punya! Macamla boleh tido lena.. haha



so.. nilah view untuk keseluruhan dorm ni.. dorm ni x menang sebab mase bulan jun tu dorm ni terpakse dipecahkan kerana kewujudan anai-anai.. ahli dom pun berpecah.. n rangka tingkap dan pintu telah dibina semula.. Sepanjang masa pembaikpulih tu..markah dorm tidak dikira.. jadi.. itulah ceritanya.. tapi aku tetap berasa gembira kerana akhirnya kami bersatu semula..=) hikhik!



oke bubaaaaiii =)

No comments: